3 kislány után ismét babát várok. A Felicitas csomagban most egy kék cumi volt. Rém hülye kérdés, de ezt vehetem "égi" jelnek?
Remélem, hogy teljesül a vágyad!
36hkm
10-es!
Amikor a kiskönyvedet megkaptad a védőnődtől,akkor kellett volna kapnod egy pár dolgot (Anyáklapja minta szám,babaváró könyv,most 3 cd a terhesség 3 trimeszteréről) ezek közzül a könyvben van benne a kupon,amit egyes bababoltokban be lehet váltani Felicitas várandós csomagra)
9-es!
Gratulálok a 4. babóhoz!!! :-) Tudom,hogy azért nagyon örültök Neki is!! A lányaitokat hogy hívják,és a 4. kislányt hogy fogják hívni?
Mindenkinek kellemes babavárást,és egészséges kisbabát!! :-)
Köszönöm Neked is Kedves 11-es!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát Neked!! :-)
Köszönöm szépen!
Nekünk a második is fiú lesz, már most tudom, hogy szeretnék harmadik babát. Ha ő is fiú lesz, el fogok gondolkozni a 4. babán is! Nagyon szeretnénk kislányt :)
11es
Sziasztok!
Én vagyok,aki kérdezte,hogy mikor kapjuk ezt a csomagot.Nagyon köszönöm a választ.Sajnos én nem kaptam.szó se volt erről.Na mindegy!
Mindenkinek boldog babavárást!
Nem rég kezdtem a 2. trimesztert,a 12. heti uh-n a doki nem nézte,bár korai is lett volna,az inga gyönyörű köröket ír le,majd vasárnap vagy hétfőn a káposzta tesztet is megcsinálom :-)
A felicitas kupon itt elvileg megrendelhető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!