Mondanátok szép kislány keresztneveket? 35 hetes vagyok és még gőzünk sincs, hogy mi legyen a manó neve.
Hanna
Vanessa
Dominika
Nekem ezek lettek volna valasztasban,de kisfiunk lesz :)
Szia!
Én 32 hetes vagyok és nálunk volt már Kamilla,Jázmin,most épp Miánál tartunk... :) Még változhat.
Bár mi több,mint 10 éve együtt vagyunk,nem vagyunk házasok én szeretném,ha mindkettőnk vezetéknevét megkapná,párom ettől teljesen kiborult...még apaságink nincs,nem értem ez miért gáz,h két vez neve legyen? Mindkét vezetéknév rövid,de aztán úgyis úgy írja majd a gyerek,ahogy akarja...
Nekem ezek a befutók:
Dalma, Linda, Laura, Zoé, Zita, Dóra, Nóra.
De a legegyszerűbb, hogy fogtok apával egy utónévkönyvet, és felír mindkettőtök 20 neki tetsző nevet. Aztán azokból, amik egyeznek, választatok egyet. DE csak olyat írjatok fel, amit tényleg el tudnátok képzelni neki.
Második vagyok...a Hanna nekem is tetszik,apának nem...Vanessa is szép.
Igazából felénk a környéken már sok a Hanna,Kamilla,Jázmin...gyakoriak sajna,azért olyat sem szeretnék.Jujj nehéz dűlőre jutni,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!