Mondanátok szép kislány keresztneveket? 35 hetes vagyok és még gőzünk sincs, hogy mi legyen a manó neve.
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 17:39
21/30 anonim válasza:
Amina, Léna, Inez, Rozina. Nekem ezek tetszenek :)
22/30 anonim válasza:
Janka, Zsóka, Léna,Csenge,Bianka
24/30 A kérdező kommentje:
Köszi a sok ötletet. Kíra meg Kiara nekem is tetszik, de nem annyira, mint anno a Lili tetszett. Szóval csak olyan félmegoldás. A férjemnek sincs sajnos semmi olyan ötlete, amit mindketten tökéletesen elfogadnánk, hetek óta ezen agyalunk és ha így folytatjuk kifutunk az időből. :(
A vezetéknév Vincze, szóval az E betüs keresztnevek kizárva. Ráadásul mivel az első kiscsaj két nevet kapott gondoltuk kapjon ő is kettőt. De jelenleg még egy sincs, nemhogy kettő. :(
2012. júl. 10. 21:33
26/30 anonim válasza:
Fanni,Zsanett,Janka,Panna,Zoé,Fruzsina(ennek a névnek a becézése tetszik: Fruzsi..én egy laza,szép csajszit képzelek el a név viselőjeként)
27/30 anonim válasza:
Nekem Dorina vagy Maja lett volna,de Bendegúz lesz:)
28/30 anonim válasza:
Nekünk Abigél babánk lesz, de esélyes volt még a Flóra, a Szófia, Róza, Emma és Eliza. :)
29/30 anonim válasza:
Szerintem ezek szépek: Brigitta, Fanni, Virág
30/30 anonim válasza:
Vivien, Lilla, Réka, Lara, Amina, Alexa, Flóra, Fruzsina, Zsófia, Anna, Júlia, Barbara, Bernadett, Bianka, Blanka, Viktória, Amanda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!