Mondanátok szép kislány keresztneveket? 35 hetes vagyok és még gőzünk sincs, hogy mi legyen a manó neve.
Kislányom Kira.
Amik még tetszenek az a Nóra, Jázmin, Gréta, Kiara, Liza.
A férjednek milyen név/nevek tetszenek?
Flóra, Lilla, Luca, Kata, Petra, Kinga, Kíra, Janka, Sára, Anna, Paula, Míra, Zelma, Doren, Karina, Kármin, Fanni, Manna, Panni, Viola, Imola, Iringó, Vera, Lenke ezek jutottak eszembe, és látom te is a rövid neveket szereted.
Ajánlom naptárt nézegetni, utónév könyvet, vagy próbálj ki netes kalkulátorokat, hátha ott tetszik meg egy név, amit addig nem is gondoltál.
Ez a legjobb kalkulátor szerintem. Be tudod írni a családneveteket és a beállításoknál sok lehetőség közül választhatsz, állítgathatsz. Jó keresgélést, és majd írd meg mi lett a pici.
Szia!
Kislányunk Evelin lesz (még is csak), de gondolkodtunk a Nedda, Imola, Zoé neveken is. Vagy itt van az én nevem is, Médea. Szerintem elég ritka név (én nem ismerek egyet sem magamon kívül). :) De tetszik még a Maja, Mila, Kia nevek is.
Sok sikert a névválasztáshoz!
Ui.: Mi is két vezeténevet adunk neki, az egyik ráadásul rövid és külföldi, a másik meg hosszú. SZóval extra nehéz volt kiválasztani az Evelint, de sikerült. Nektek is sikerülni fog majd egy!
Én 32 hetes vagyok, és Szofi lesz a kislányunk neve.
Már becézni sem kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!