Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21-22 hetes kismamik voltatok...

Gottacska kérdése:

21-22 hetes kismamik voltatok már 4d ultrahangon? Hogy bírjátok a meleget sokat mozog a babátok? Mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia

én igaz 20 hetes vagyok.

16 hetese voltunk 4 D-én nagyon izgi volt,kisfiúnk lesz, igaz második baba kislányunk 2 éves.

nehezen bírom a meleget tegnap volt a csúcs..egész éjjel nem aludtam se a baba, se senki..

semmit sem híztam még pedig nem vagyok sovány, 80 kg.

szerencsém van mert a kislányommal sem híztam semmit.

érdekes dolog ez.....

és veled mizujs ? :)

2012. jún. 22. 12:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem beleférek, én 24hetes vagyok :)

A 26ik héten (júli 6án) megyünk 4D babamozira, már nagyon izgulunk :)

Egész jól bírom a meleget, bár az elmúlt 2napban délelött nem sokat voltam az udvaron, olyan meleg volt. Délután ha a férjem hazajön akkor meg medencézünk, na úgy elviselhető :)

A pici nagyon sokat mozog, napközbe is, de leginkább reggel ha kelek, és este mikor elfekszünk. Olyankor APa mindig ledöbben, hogy milyen mozgásokra képes :) Imádnivaló. :)

Én nem híztam még semmit, 3,4 kilóval kevesebb vagyok mint a terhesség elött.

És Te Kedves kérdező?

24+4hkm

2012. jún. 22. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Holnap leszek 21. hetes. Kislányunk lesz, ezt már a 16. héten látta a doki, a 20. héten megerősítette. Remélem így is marad, mert már vettem pár rózsaszín rucit! :)

Még nem voltunk, és nem is tudom eldöntetni, hogy mikor menjünk. Talán a 28. héten.

Te Kérdező? Mikor mentek?

2012. jún. 22. 12:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Ja, kb. 4 kg-t híztam. Sokat kellett feküdjek, és csak jöttek rám a kilók. Szerencsére most abba maradt. Két hetente pár 10 dkg-val több a súlyom.

Utolsó voltam

2012. jún. 22. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma kezdtem a 22. hetet. 24+4 hetesen megyek legközelebb a Dokimhoz és akkor fogunk a 4D-ről beszélni. Kb. 27-28. héten tervezem.

A meleget rosszul bírtam, ma jött egy kis lehűlés... Nagyon jó! Tegnap és tegnapelőtt délután nagyon rosszul voltam... Bár nem is csoda: 30 fok volt az irodában és nincs légkondi. Délután meg felpócolt lábbal "vegetáltam" otthon a hűvös nappaliban.

Kislányunk lesz egyébként és az elmúlt két napban nem nagyon mozgolódott. Tegnap este már majdnem a sírás kerülgetett emiatt, de rájöttem, hogy a meleg miatt volt. Most meg ficánkol... Mi lesz még ebéd után!? :-)

Hízás? Még nem híztam, de alapból túlsúllyal kezdtem. Kíváncsi leszek a végére.

Jó egészséget! Boldog Babavárást és kitartást a nyárra Mindenkinek!

2012. jún. 22. 12:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Én sajnos 4,5 kg ot híztam elég sok, pedig nem vagyok kívánós! Nem értem :) jövőhét csütörtökön megyek 4d ultrahangra ott fogom megtudni a nemét, nagyon várom és remélni tudom csak, hogy minden jól fog látszani! A meleget elviselem de nehezen de még annak is kimerítő ez a meleg aki nem vár kisbabát :) Mozog a kicsikém de az időjárás miatt elég keveset! nagyon ügyesek vagytok, hogy nem híztok :)
2012. jún. 22. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:

21+6 napos vagyok, (mai UH szerint 21+5), és voltunk már 4D-n.

Az AFP eredményem kissé magas lett, így ezzel nyugtattam meg magam két hete, hogy egy kiváló szonográfus egy szuper géppel alaposan megnéz, és én is jól láthatom.

Szerencsére mindent rendben talált.

Ma voltunk kontroll UH-n a kórházba, és rendes volt a doki, mert átváltott 3-4x 3D-re, láthattuk a kis arcát, gerincét, végtagjait újra. Ja, és lány, de ezt már 19 hetesen megmondták

A meleget jól bírom még, a lakásunkban szerencsére jó idő van, ki meg nem megyek, ha tehetem.

3 kg-t híztam eddig, most dinnyét eszem almakompóttal, mást nem nagyon akaródzik. :-)

Te, kedves kérdező, mikorra vagy kiírva? Hogy vagytok?

2012. jún. 22. 14:41
 8/12 A kérdező kommentje:
November 8. ára vagyok kiírva ! és te (TI)?
2012. jún. 22. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok, nehezen bírom ameleget, különösen amikor dolgozom, és a klíma rossz.Én eddig 5 kg-t híztam, már 67 vagyok, most megpróbálom elhagyni a kenyeret és a cukrot...feküdnöm kellett amniocentézis után, és felszaladt rám egy hét alatt 3 kiló.A baba sokat mozog, rugdos, eleven...
2012. jún. 22. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:
jaj, és október 22-re vagyok kiírva ...
2012. jún. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!