12 hetes kismamik hogy vagytok? Voltatok már ultrahangon?
Reggelente émelygősen, napközben álmosan. Ma este megyek uh-ra. Már alig várom!!!
Veled mi újság?
Egyszerre szülünk? :D
december 1-2 re vagyok kiírva.szombaton megyek dokihoz már nagyon várom:P
talán a mai naptól kicsit jobban vagyok..eddig a sima kenyér szagától is émelyegtem :( na és az álmosság...
nekem van egy 2,5 éves lányom..semmi tünetem nem volt vele kínai naptár szerint lány hát az is lett...
most nagyon rosszul voltam mindenki fiút jósol megnéztem kínai naptárat fiút ír....tudom nem 100% de majd meglátjuk :P
Első vagyok
Én is december 1-2 :D
Nekünk első baba lesz. Kislányt szeretnénk, de örülünk neki bármi is lesz (1,5 év után sikerült), az egészség a fontos.
Sziasztok!
Nekem első baba pénteken megyek uh.-ra nov 30,-ára vagyok kiírva. szerencsére nekem nem volt semmi émelygés,hányinger egyetlen egyszer sem viszont az álmosság az nagyon kifogott rajtam,remélem az hamarosan elmúlik!
mindenkinek boldog babavárást és jó egészséget!
Jövő hét szerdán megyek UH-ra, és december 6.-ára vagyok kiírva. Nem érzek semmi nemre utaló dolgot. Délutánonként extrábbnál is fáradtabb vagyok, evés után hányinger, illetve ha éhes vagyok is hányinger :S
Szent Imrében szülök majd Pesten.
Sziasztok!
Nálam a hányás veszi el az erőmet. Tudok hányni reggel, délben, este. Ha éhes vagyok, vagy ha jól laktam, a szalonna illatától, de egy pohár víztől is :D
Minusz 3 kg-nál tartok.
Fáradékonyság múlik. 3,5 és 2,5 éves Fiaim vannak.
A kínai naptár mindkettőnél lányt jósolt, most fiút.
Szombaton voltunk 4D-n és hétfőn a kötelező uh-n, mindkettőn azt mondták, hogy talán fiú :)
Itt egy kép a Drágáról:
Mindenkinek jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!