12 hetes kismamik hogy vagytok? Voltatok már ultrahangon?
Utolsó vagyok:
November 25-re vagyunk kiírva, a második Fiam November 24.-én született :D
05-18 22:25 vagyok
Nekünk Kisfiú lesz :)
3 gyerekből három fiú :)
Szétvet a büszkeség :)
Remélem a többiek is írnak.
Nekünk sajna az AFP miatt genetikára kell menni :(
18.-ra van időpontunk.
Holnap megyünk az Istenhegyire, Hajdú Krisztinához.
Szorítsatok!
05.18. 15:15 vagyok azaz az első :)
Ma voltam 18 hetes UH-n. A doki azt mondta, hogy ne éljem bele magam de fiú :)
Kínai naptár szerint lány :)
Szorítok. Nem lesz semmi gond. Az AFP is tévedhet...
sziasztok!!!
örülök hogy írtatok!!
Mi újra kislányt várunk.nagyon örülünk neki főleg párom :)
hogy érzitek most magatok?Én nagyon rosszul alszom a meleg miatt na meg nő a pocak és persze olyan erősen mozog mint az első kb 32 hetesen:)most újra elő jött a gyomor égésem is.hízni nem híztam még mindig tartom a súlyom pedig eszek rendesen.igaz kihasználom az éppen kertben termő zöldségeket gyümiket.főzelék,gyümi leves,uborka,dinnye,fekete ribizli......
jó egészséget nektek és várom a beszámolókat
Köldökzsinóros vagyok. :)
Most láttuk. Kisfiú. Van már egy kislányom és egy kisfiam. :)
Nekem ez a terhességem teljesen más, mint az előzők. Eddigieknél fogytam, de most már +8 kg van rajtam. :( És rámjött valami hormonokozta izzadékonyság. Nem a súly miatt, hanem a hormonok miatt. Teljesen érdekes. Ülök a szobában, nem történik semmi és egy másodperc alatt kiver a víz, aztán elmúlik és ez vagy 8x egy nap. Borzasztó. Holnap megyek cukorterhelésre, mert a nyaralás miatt nem tudok kellő időben elmenni és inkább előbb derüljön ki a rossz, ha van, mint később.
Kitartás mindenkinek. Most talán hűvösebb lesz, bár nekem azt mondták én még télen is izzadni fogok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!