12 hetes kismamik hogy vagytok? Voltatok már ultrahangon? Megmondták már a nemét?
Én tegnap voltam. Második baba lesz. Szerencsére minden rendben vele egészséges megvan mindene :-)
Rákérdeztem tud e valamit mondani a neméről de azt mondta még korai.
Én mintha láttam volna valami lányra emlékeztető dolgot a lába között :-)
Persze én nem értek hozzá, majd a következő ultrahangnál.
Tegnap voltam.
Második baba nálunk is. Minden rendben.
A doki megtippelte az Istenhegyi klinikán a nemét, mert megkérdeztem, de azt mondta ő egyébként is szokott tippelni (Bátorfi doki), persze nem biztos, de lányt mondott így elsőre, majd elválik.
Egy kisfiunk van eddig, tény hogy kislányt szeretnénk, de végül is mindegy, csak egészséges legyen.
Eddig erre minden esély megvan rá, mert a kombinált teszt is briliánsan jó lett hál' Isten, az ultrahang alapján is minden ok!
Amúgy nálunk az elsőnél is látszódott as neme hetes naposan sima D-n.
Ha belátni a lábai közé, akkor olyan -60-70%-ra meg lehet tippelni a nemét, egy profi orvos meg meri kockáztatni a tippet!
12 hetesen még általában tippelnek. Csak a normálisabbja bevallja,hogy tipp. A többi meg tutira mondja, aztán vagy bejön, vagy nem.
Genetikus mondta,hogy ilyenkor még annyira egyformák a nemi szervek, hogy aki 100%-ra mondja az hazudik. De még az is, aki 80-ra!:)
Sajnos semmit nem mondott a doki. Lemérte a crl-t, bdp-t, nt-t és viszont látásra. Holnapután megyünk 4D-re, remélem megtudjuk, de le is esnék a vizsgálóasztalról, ha azt mondanák:fiú, annyira lánynak érzem.:)
Velem egyidős terhes topiktársaim eddig ketten voltak rajtam kívül, egy 80% fiú-, és egy 99% lány babával értek haza. :)
13+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!