Ha a 18 hetes ultrahangon megmondták, hogy kislányom lesz, mennyire lehetek biztos benne, hogy tényleg így is van?
Szia.Hát én ellent kell,hogy mondjak az előttem szólóval.
Ha sima uh-án voltál akkor bizony nem biztos,hasonló cipőbe voltam anno,nekem a 22.dik héten mondták,hogy kislány,rá 4hétre már fiú volt,és az is lett :) Most 4d-én mondták a 24.dik héten,hogy kislány,de bennem volt a de... :)Megkérdeztem a 30hetesen is sima uh-án,ott is lányt mondtak :)Akkor most már maradt lány :)
Minden jót,37hetes kismama
Szia!
Nekem a 19. heti 4d-n azt mondták, hogy kisfiam lesz, majd a 20. heti genetikai uh-n kislányt jósoltak. Csak azért írom, hogy mérget azért még ne vegyél rá.... :-)
22 hetes pockos
Nekem 18 hetesen azt mondták fiu, még most is azt mondták.
37 hetes pocis
Ne legyél biztos benne! Nekem 18hetesen 99%-ra mondták 4D-n, hogy kislány, erre 30 hetesen megmutatta a kukiját!
Ha kisfiút mondanak, azt már biztosabbra lehet venni, kislányból bármikor "lehet" kisfiú, de fiúból már csak ritkán lesz kislány.
Nekem elméletileg fiam lesz, legalábbis 15 hetesen fiú-gyanút állapítottak meg, 20 és 28 hetesen tuti fiút, még képet is kaptunk a kukiról, de 4Dsen nem mutatta magát a 29. héten. Most a 34. hétben vagyok, de szó mi szó elég gyakran eszembe jut mostanában, hogy ciki lenne kislányt csupa kékben felnevelni... :-)
Egyébként én a helyedben várnék még egy megerősítést. (Ha a vásárlás miatt kérdezed, akkor inkább még ne kezdj rózsaszín dolgok beszerzésébe, várj vele kicsit, vagy vegyél közömbös színeket). Nekem többen mondták, hogy a kislányokat könnyebb elnézni, mint a fiúkat, a zacskót egyértelműbben fel lehet ismerni. Tehát több mondott lányból születik fiú, vagy változik a vélemény, mint fiúból lány...
Egyébként ki nézte? Szonográfus, vagy doki? Mert állítólag ebben a témában a szonográfusoknak sokkal inkább lehet hinni, a dokik gyakrabban tévednek (hiszen az egyik csak uh-t készít, a másik pedig alkalomszerűen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!