Jók az eredményeim? Ma voltam a 12 hetes ultrahangon.
BPD: 19mm CRL: 66mm NT: 1,2mm
Szabályos agyszerkezet, jó szívműködés, stb. Kóros eltérés
nem látható.
Kérdeztem a hogy látja e már a nemét de azt mondta még túl korán kérdeztem :-)
Szerintetek tényleg nem látta még vagy csak nem akarta egyenlőre megmondani mert nem tudta biztosan?
Egyébként van már egy kisfiam és kislányt szeretnénk.
Azt tudom hogy összehasonlítottam a fiaméval a leletet és a mostani kisbaba kisebb mint a fiam volt ilyenkor.
A hét stimmel mind a kettő 13 hetes.
Ja azt elfelejtettem hogy amennyire én láttam (persze abszolút nem értek hozzá) de mintha láttam volna valami dudort a lába között :-(
De azt olvastam a lányoknál is van ott ilyesmi ilyen korban mert még alakul.
Jók az adatok.
Gondolom nem látta a nemét, ilyenkor még csak tippelni szoktak a dokik. Nekem ekkor 70%-ban lánynak tippelte, az is lett, de ez még tényleg korai időpont, én sem vettem készpénznek.
Lányom 12+3 napos adatai: CRL 60 mm, BPD 16 mm, NT 1,5 mm
Ebből még nem derül ki, hogy lány vagy fiú, de bármi is lesz gratulálok hozzá!
Én úgy tudom 12 hetes kor körül alakulnak ki a külső nemi szervek, úgyhogy szerintem ilyenkor még nem lehet megmondani.
Azért én is reménykedem hátha mégis meg tudja majd mondani a doki dec. elején mikor megyek. Nekem 2 kisfiam van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!