22 hetes kismamik, mennyit híztatok, mennyiről indultatok, mekkora a haskörfogatotok?
És milyen nemű babát vártok, mi lesz a neve?
Jó sok kérdés... :)
Én eddig nem híztam, de 61 kg-ról indultam, 172 cm magas vagyok. A hasam 91 cm, 8 hetesen 89 cm volt.. :) Elméletileg kisfiú a pocaklakónk, és nem tudjuk még, hogyan nevezzük...
Szia!
Első babánk! 164cm vagyok, 51kg-val kezdtem, most 56kg vagyok! A hasam köldök alatt mérve 86cm! Kislányunk lesz és Zsófi lesz a neve!
Boldog babavárást!
Már megszültem ugyan, de leírom neked.
158 cm vagyok. 62 kg-ról kezdtem, pocakot nem tudom,
21 hetes adataim vannak
+2 kg, 86 cm haskörfogat (24 hetesen 90 cm, 38 hétre szültem 103 cm pocakkal +10 kg-mal összesen)
Az ikrekkel 64 kg-ról indultam
23 hetesen
+3,5 kg, 93 cm pocak (36 hétre születtek, +13 kg és 106 cm pocakkal)
Boldog babavárást!
.... :D én vagyok a rossz példa... holnap leszek 22. hetes.
174 cm vagyok és elvileg 66 kilóról indultam. jelenleg +10 kg-nál járok, a hasam 94 cm körben. ez plusz 20 cm...
pedig nem lettem kövér szinte minden a hasamon van. olyan vagyok mint egy pingvin :) Egyébként egy kis herceg lakik a pocakomban, első fali lepénnyel, és ő is nagyobb mint az ilyenkor szokásos... ja és a neve Olivér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!