Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány centiméter a haskörfogato...

Hány centiméter a haskörfogatotok 22 hetesen?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én 24hetes vagyok,az enyém 90cm. Tiéd? :)
2012. jan. 1. 18:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem 95cm pedig csak 22 hetes vagyok pont ma. Holnap kezdem a 23.hetet. Alacsony és vékony alkat vagyok és csak úgy nő a pocak. Mindenhol kevesebbet olvasok. Remélem ez nem gond. Terhesség előtt 63cm volt a haskörfogatom.
2012. jan. 1. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
98 cm, 21. hetet kezdjük! :)
2012. jan. 1. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, és azt kihagytam, hogy olyan átlagos alkat voltam előtte, de az utóbbi 3 hétben hihetetlenül nő a hasam! :) Én nem bánom! :))
2012. jan. 1. 18:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Azt en mar nem tudom, hogy mennyi volt, mert terhesseg alatt nem igazan mertem. En is vekony vagyok, de magas, nem terhesen volt 60-as derekam, mindket szules elott mertem es 100 cm korul volt mindketszer a vegere koldokvonalban. De igy is negy kilohoz kozelitett a gyerekek sulya.

Ezt csak azert irom le, mert nekem nem nott szerencsere olyan oriasi pocakom, de a babak igy is nagyok lettek, szoval gondolom az sem jelent bajt, ha jo nagy pocakod lesz, sot, szerintem meg az sem biztos, hogy a baba is aranyosan nagy lesz. Ez inkabb a testalkattol fugg, de foleg a szovetektol es az izomzattol. (Eros hasfal jobban tart peldaul.)

2012. jan. 1. 18:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül a gyorsan növő pocakkal? :) Azt nem írtam, hogy nekem első baba lesz.
2012. jan. 1. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
A 98 centis pocakú vagyok! :) Nem vagy egyedül, én is kérdeztem múlt héten az orvost, hogy nem gond-e ez esetleg, de még meg is dicsérte mosolyogva a hasam, hogy milyen szépen nő! :) Így aztán ezen nem stresszelek, pedig eléggé para kismami vagyok. :D És nekem is első baba. :)
2012. jan. 1. 18:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked is. Én csak január 9-én megyek dokihoz. Akkor nem csak én vagyok ilyen szép nagy pocakkal megáldva. Huhh. :) Mi lesz itt a végére!!! :)
2012. jan. 1. 20:12
 9/14 Szilvi01 ***** válasza:
22hétben járok és 89 centit mértem köldök vonalban.
2012. jan. 2. 13:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Lényeg ezek szerint, hogy jól vagyunk, és nem hogy mekkora a pocak. Kicsi vagy nagy, mindenkinek jó egészséget!
2012. jan. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!