Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen Nektek mekkora...

23 hetesen Nektek mekkora volt a haskörfogatotok? Nekem 92cm. Könnyű szülést kívánok mindenkinek!

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs ilyen, hogy ideális haskörfogat, és hogy kicsi, vagy nagy, de engem megilyesztett az egyik ismerősöm, hogy kicsi a hasam, mert az egyik barátnőjének 22 hetesen már akkora, hogy azt hiszik, szülni megy már. ( ez lehetséges, mert én nem hiszem, hogy ekkora lenne neki). Múlthéten még csak 91 cm volt. lehet, hogy hetente 1 cm.-t nőni fog kb.?
2011. ápr. 4. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Senkivel ne foglalkozz! Azt sem lehet tudni, mekkora volt a hasad, mielőtt babát vártál. Na és a xy valakijének mekkora volt?

Ugyan már! Alkati dolog, kinek mekkora a hasa. Egy a lényeg, hogy a baba jól van odabent. És biztos jól van:)

2011. ápr. 4. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 24 hetesen volt 91cm es most 30 hetesen is ennyi sajnos. Sajnos stressz miatt lehet hogy nem hiztam, esetleg fogytam is mert a hasam sem nott egy centit sem es en sem hiztam semmit. Ezelotti terhesseggel is kb ekkora hasam volt, szulni 109 cm hassal mentem 40 heten.
2011. ápr. 4. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan hogy valaki 100-as körfogattal kezdi a terhességet...na én nem. 48 kg voltam hozzám képest hatalmas a pocak 28. hetes vagyok, és 94 cm-a haskörfogatom, hozzáteszem 10kg +-al. Hidd el, nem baj ha nem olyan óriási még, majd az lesz a végén...legalább bírja a derekad...mert a nagy pocakot bírni is kell és nem kapkodhatsz fájdalomcsillapítót ha fáj majd :)
2011. ápr. 4. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 22 hetesen 90 cm. Pont elég ez. A fiammal 104 cm-el mentem szülni és így is lógott sokáig mire visszahúzódott.
2011. ápr. 4. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:

és én még azon paráztam, hogy túl nagy a hasam!

22. héten 90 cm volt és pánikba estem, mert az első terhességem 23, hetében 83 cm volt.(egészséges 3kg-os, 50 cm-es kisfiú volt az első).

Most meg gondoltam, hogy túl nagy vagyok. Ki is irtam egy

hasonló kérdést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Örülök, hogy közel akkora a pocim mint a tied :)

2011. ápr. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!