Kismamák! Nektek mekkora a haskörfogatotok 21-22 hetesen? Mindenkinek jó egészséget, és boldogságot kívánok!
Köszi a választ!
Akkkor ezek szerint nem is kicsi a hasam. csak gondoltam 5 hónaposan csak ekkora?
szia :)
en is 22 hetes vagyok es 55kg vel kezdtem es most 60 vagyok vagy is 5 kilot hiztam mind te!:):) szerintem ez igy normalis teszel fel kepet a pocidrol??
Sziasztok, látom, hogy már régen írtatok, de hátha olvassa valaki. Nekem is az a bajom, mint a kérdezőnek. Átalagos magasságú (173-174cm), de vaskos, izmos lány vagyok/voltam mindig is, nagy cicik, kerek popó, szóval olyan igazi töltöttgalamb, egyedül a hasam volt feszes, mert arra mindig edzettem.
Év elején 67 kg voltam, most 70 vagyok, a pocakom 86 centi körbe, és 14(!) centi szeméremcsonttól a méhem tetejéig, vagy aljáig, nem tudom, hogy ezt hogy nevezik, szóval ami a köldököm felé eső része. Eléggé kétségbe vagyok esve, hiába nyugtat 2 orvos is.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!