Mikor indultatok el a kórházba, ha fájással indult a szülés? Ti bemennétek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál és azt mondta bármikor jöhet a baba. Elkezdtem nyílni. Második baba. MA reggel kilenc óta 3 percenként 30-40 mp ig van fájásom, 12 től pedig 3-4 percenként 1 perces. Meleg víztől indultak el reggel a fájások. Volt már egy szülésem és ezeket nem érzem annyira durva fájásoknak. Fájnak, de csak mint a nagyon erős menszikor. Volt már 3-szor 8 órán keresztüli fájásom, de elmúltak, így most is úgy érzem, hogy csak idő kérdése de elmúlik.2012. márc. 15. 13:14
1/13 anonim válasza:
szerintem jobb lenne ha bemennél.hány hetes vagy?
2/13 A kérdező kommentje:
38 és 38. héten született az első fiam is.
2012. márc. 15. 13:16
3/13 anonim válasza:
Én bemennék. Max hazaküldenek. :) Könnyű szülést kívánok! Majd megírod, hogy végül is mikor született a babátok?
4/13 anonim válasza:
ha nem érzed még elég erösnek a fájásokat akkor még nyugodtan várhatsz amikor én szültem 23-án este annyira fájt a derekam mintha kiakarna szakadni kiis hivtuk a mentöt de mire beértem elmult rá 3 napra szültem potyára ne fekügy be ha nem érzed szükségét
5/13 A kérdező kommentje:
Persze, majd megírom, de lehet ebből még nem lesz semmi. Még biztosan várok egy-két órát. Azon nem múlik semmi. Itthon is tudom számolni a fájásokat, a kórház meg viszonylag közel van.
2012. márc. 15. 13:19
6/13 anonim válasza:
sok sikert és kívánom h minden rendben menyen
7/13 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. márc. 15. 13:22
8/13 anonim válasza:
Sűrgősen indulj befelé!!! A második szülés nekem pl nem is fájt!!! Az egész három percesekkel kezdődött, a kórházba érve volt két nagy fájásom, mire a szülésznő azt mondta, hogy másszak fel a szülőszékbe mert neki ez gyanús, és mire letettem a fenekem, már elindult a fej kifelé. Az orvos úgy esett be, nem volt idő semilyen előkészületre. Én voltam a legjobban meglepődve az egészen, mert az elsővel 18 órát vajúdtam, és akkor fájtak is a fájások a vége felé, de a másodiknál nem!!! Ha öt percel később indulok, a kocsiban születik meg a lányom, úgyhogy öltözz, és irány a kórház! :)
10/13 anonim válasza:
Én is mennék. A második gyorsabban jön.
Mikor én megéreztem, hogy valami lehet ( szinte nem is fájt) nem aggódtam. fél óra múlva belém hasított a fájdalom, de csak egyszer, bementünk a kórházba és fél óra múlva megszületett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!