Mikor indultatok el a kórházba, ha fájással indult a szülés? Ti bemennétek?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál és azt mondta bármikor jöhet a baba. Elkezdtem nyílni. Második baba. MA reggel kilenc óta 3 percenként 30-40 mp ig van fájásom, 12 től pedig 3-4 percenként 1 perces. Meleg víztől indultak el reggel a fájások. Volt már egy szülésem és ezeket nem érzem annyira durva fájásoknak. Fájnak, de csak mint a nagyon erős menszikor. Volt már 3-szor 8 órán keresztüli fájásom, de elmúltak, így most is úgy érzem, hogy csak idő kérdése de elmúlik.2012. márc. 15. 13:14
11/13 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne, ha nálam is így lenne, de úgy érzem, hogy egyre gyengébb a fájás. Inkább már csak a derekamban érzem....
2012. márc. 15. 15:10
12/13 anonim válasza:
ezt neked kell érezni,én most várom a 6.-ik gyerekemet,az utsó babánál,este 19.30.-kor kezdödött enyhe fájások,majd az igaziak kb,éjjel 1-kor és mire a mentő kiért hozzám már tolófájásaim voltak,a szülészeten 4.42.-kor vettek fel,és 4.45-re meglett a lányom 56 cm-el,3560 g-mal,34-es fejmérettel!!!!(pedig a védönöm azt mondta ha már egy két fájásom van azonnal menjek be,mert az 5-ik gyerek egy két szóból megvan!)hát óriásit tévedett,mert ez nem igaz,hogy minnél többett szül az ember annál elöbb jön!!!én bizti nem megyek be az elsö két fájásnál,söt ha még a magzatvíz elfolyik,hisz a 3-ik gyerköcnél,éjjel 22.45-kor folyt el a vizem és fájásgyengeségem is volt igy de.10 órakor lett csak meg a lányzó!!!MINDEN TERHESSÉG ÉS SZÜLÉS MÁS,ÉS SZERINTEM A KOR IS SZÁMIT!!DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!lehet hosszú voltam de ezt le kelett írnom!!!34 éves,36 hetes kismama
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hát jól éreztem ,mert ma megint semmi. Este lefeküdtem, mert már hulla voltam és reggel 5 ig tudtam aludni, úgy hogy nem éreztem fájást. Most sem érzek semmit, csak, hogy egy ici picit feszít a derekam.
2012. márc. 16. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!