Mennyi volt a haskörfogatotok a 31. és a 32. terhességi hét között? 32hkm
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 15:05
1/11 anonim válasza:
Nekem most 101 cm és 32 hetes vagyok. Egy hete még csak 100 cm volt. Az első kisfiamnál 100 cm volt a hasam, amikor szülni mentem 1 nappal a kiírt időpont előtt!
És te hány centinél tartasz?
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Kb. 1 hete mértem, akkor voltam 31 hetes és 94 cm volt. Te mikorra vagy kiírva?
2012. jún. 6. 16:47
3/11 anonim válasza:
Mensi alapján július 30 lenne, de mivel már az elejétől nagyobb a baba, így július 27-re módosult. De szerintem hamarabb meglesz! A 29. heti uh alapján 3 héttel nagyobb. Ismét kisfiam lesz.
És te mikorra vagy kiírva? Első baba? Kisfiú, kislány?
4/11 A kérdező kommentje:
Augusztus 3-ra vagyok kiírva, első baba és kislány lesz, Bianka :)! Neked hogy fogják hívni a kisfiad?
2012. jún. 6. 17:33
5/11 anonim válasza:
32. hetesen első baba, kisfiú 104 cm, most 36+4-en:109 cm. 15 kg-ot híztam, 69 kg vagyok, de nagyon nagy a pocakom, a babó 1 hete 2800 gramm volt.
6/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Még nem tudjuk, hogy mi lesz a neve. A fiú nevekkel bajban vagyok!!! Pedig jó lenne már nevet találni neki.
7/11 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy akkor nincs olyan nagy pocid. 100 cm-nél biztos nem lesz nagyobb a végére! Az jó, mert sokkal könnyebb egy kis pocival, mint egy naggyal! :)
8/11 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak írom, hogy akkor szép nagy babád lesz :)! Szerintem pont a hónapnak megfelelő pocakom van, de azért már van súlya :)! Nekem a babám 30 hetesen 1400 gramm volt.
2012. jún. 6. 18:48
9/11 A kérdező kommentje:
Elsőnek írom, hogy ha nekem kisfiam lenne, akkor Patrik lenne :)! Amíg nem tudtuk a nemét, volt választott fiúnevünk is.
2012. jún. 6. 18:55
10/11 anonim válasza:
Jézusom! Most elszégyeltem magam, mert nekem 16+5 hetesen van 99 cm-es pocakom, pedig nem híztam és nem is várok ikreket. :( 69 kg vagyok, 165 cm. 71 kg-ról indultam ráadásul. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!