Kismamák, nektek melyik krém, vagy olaj volt hatásos a terhességi csíkokra? Mit tudtok ajánlani?
Hatásosnak egy sem hatásos, max nem szárad a bőröd, pl. zsíros testápoló! De mindez genetika, ha hajlamos vagy lesz, ha nem, nem! Sajnos :(
35 hkm
Én a dm-ben kapható Babylove Mama nevű terméket használom.Terhességi csíkokra való.Ha jól emlékszem 1200 Ft körül van. De tényleg nagyban a genetikától függ.
26hkm
Shea vaj és csengőlinka olaj keverékét használom, nekem bevált!
32hkm
Szia!
Az első trimeszterben extra szűz olivaolajjal és babaolajjal kentem. Nem használtam speckó- stria krémeket, mert rosszul voltam a szaguktól.
Azóta Naturlandos babapopsi krémet használok, mert egész nap tök rugalmas tőle a bőröm.
Sok vizet igyál, az is segít állítólag.
Egyébként sok csíkom lett kamaszkoromban, mert gyorsan nőttem. Genetika is nagy mértékben. De eddig még nem jött ki új csíkom, remélem nem is fog, ki tudja, azért én kenem mint állat. :D Jah és a régiek is halványultak. :)
D
Extra szűz olívaolajjal kenem magam, és testápolóval, sehol egy csík.
36 hetes kismama
Szia! Nekem a Johnson's babaolaj NAGYON bevált az elözö terhességemnél is,most is ezt használom! Naponta többször használom,de a legjobb fürdés után vizes börre kenni. Nekem 1 darab csíkom sincs. Boldog babavárást!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!