Ikres kismamik és anyukák lenne egy kérdésem?
Üdv. Mindenkinek.
Arra lennék kíváncsi, hogy az uh előtt nem volt olyan megérzésetek, hogy ketten vannak a babáitok?
Nekem ilyen érzésem van... Igazából már a pozi teszt előtt is éreztem, hogy sikerült baba és akkor még fizikai tüneteim nem voltak csak éreztem, hogy boldog vagyok. :)
Ma fogok időpontot kérni a dokitól 5 hetes vagyok. Van egy olyan furi érzésem, hogy ketten vannak... :)
A családomba volt ikerterhesség.
Volt aki így érzett és tényleg ketten voltak??
Bocsánat ha butaságot beszélek első babám és annyira boldog vagyok.. :) 1. hónapba sikerült és ha még ketten is lennének akkor végképp nagyon boldog lennék.
Köszönöm... :)
Szép napot... :)
Nekem nem volt ilyen érzésem de tisztán emlékszem arra a pillanatra amikor átfutott az agyamon h lehet h ketten vannak.De ez csak egy pillanat volt és utána nem is foglalkoztam a témával.
Én is 5 hetes voltam amikor kiderült h ketten vannak mert két petezsák volt.
Elsőnek: igaz lehet mert én 29 vagyok és ez a második terhességem. Állítólag a folsav szedése is növeli az ikerterhesség esélyét.
Második voltam.
Persze megírom majd... :)
Pont az előbb kértem időpontot október 31-re kaptam csak... :( Azért reménykedtem előbbi időpontba, de hát nem tudom miért csodálkozok mikor anyum novemberre kapott időpontot vérvételre... :S
Én Clostibegyttel lettem terhes,de meg sem fordult a fejemben,hogy ikreim lesznek,pedig a Closti növeli az esélyét. Sokan mondogatták,hogy hátha ikrek,én meg mindenkit elküldtem a franca. Meg is nyugodtam a 6 hetes uh-n,hogy egy petezsák van. Nyugodt szívvel mentünk a 9 hetes uh-ra. Megláttam a babát,annyira boldog voltam,bekapcsolta a dokim a szívhangot és két görbe volt. Akkor nem tudtam mi van,de aztán addig kellett forgolódnom,meg tornáznom,hogy egyszer csak a monitoron felbukkant két baba. Hát teljesen lehidaltam,fel sem tudtam kelni a meglepettségtől. Hetekig nem tudtam megbarátkozni a gondolattal,hogy ikreim lesznek (pedig előtte másfél évig ikrekkel foglalkoztam-talán pont ezért nem örültem annyira),de most már nagyon örülök,hogy ketten vannak,imádom mindkettőjüket és nem tudnék választani köztük! Ráadásul nem is tudnám már elképzelni magamat egybabás terhesként.:)
Szóval hátha nem csal a megérzésed,velem ellentétben,hiszen nem is gondoltam rá,hogy ketten lehetnek. Ha szeretnétek,hogy ikrek legyenek,akkor kívánom,hogy úgy legyen!:)
17 hetes,ikres kismami
Köszönöm a válaszokat... :)
Nagyon kíváncsi vagyok... :)
Nekem még az a fura egyébként, hogy 5 hetesen már úgy fáj a derekam, hogy nem tudok hason fekve aludni...
Mert azt olvastam, hogy a várandósság velejárója a derékfájás, de az hogy már 5 hetesen ennyire fáj???
szerintetek utalhat két babára? vagy nektek nem fájt ennyire semmitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!