Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességmegszakítás férj...

Terhességmegszakítás férj tudta nélkül. Mi a menete?

Figyelt kérdés

Sziasztok, házasságban élek, és teherbe estem, de nem a férjemtől.

Mi a terhességmegszakítás menete, és hogyan bonyolítható le ez a férj tudta nélkül?

Szeretném, ha csak a kérdésre korlátozódnátok, és tartózkodnátok az ítéletetektől, nem kívánom megosztani az indokaim.Köszönöm.

2012. okt. 9. 10:33
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
15%

"így kívánom a kérdezőnek a legjobbakat!!"

Talán kérdező FÉRJÉNEK...

2012. okt. 12. 12:41
 32/52 anonim ***** válasza:
Ja hát értsd jól....hisz én mindig félek attól hogy amit másnak rosszak okoztam egyszer ott kapom vissza ahol nem is várnám...így mivel ő hibázott nagyon félő hogy ő marad alul...ezért kívántam neki...
2012. okt. 12. 13:02
 33/52 anonim válasza:
88%
Sokan ítélkeznek az abortusz és a megcsalás miatt.. Énis abortusz ellenes vagyok, de ha így neki jobb, akkor legyen. Mi válaszolók miért ítélkezünk? Nézzünk egy kicsit magunkba meg nézzük meg a környezetünket. Hány olyan embert látunk aki csalja a másikat? És lenézzük őket? Mindet? Ez az ő döntése volt, ő tudja hogy mit akar vállalni és mit nem.
2012. okt. 14. 04:53
 34/52 anonim ***** válasza:
12%
A férj, meg a baba jogai meg le vannak sz*rva, csak Kérdező a fontos. Hát még mit nem...
2012. okt. 14. 08:54
 35/52 anonim ***** válasza:
10%
Lesz@rom Kérdezőt, engem az érdekel, hogy a férjének JOGA VAN TUDNI az igazságot. Aki Kérdezőt segíti, az nem Kérdezőnek segít, hanem Kérdező férje ellen követ el főbenjáró bűnt.
2012. okt. 14. 08:56
 36/52 anonim ***** válasza:
79%
A babának sajnos nincsenek jogai :( a szó szoros értelmében. Különben meg ha nem akarja, hogy ítélkezzünk fölötte, akkor miért írta ide a kérdését, puszta provokáció. Szerintem egy felnőtt értelmes nő, aki tudja is használni az internetet, utána tud ennek nézni, fél perc alatt...
2012. okt. 14. 13:33
 37/52 anonim ***** válasza:
62%
Sajnáltatni akarta magát na ezt valaki meg is tette neki,de én sem ítélkezem egyszerűen gusztustalannak tartom és még mindig azt mondom vigyázzon a sors kezével....
2012. okt. 14. 14:01
 38/52 anonim ***** válasza:
50%

Hát azért ha lehet, gondold át még egyszer. Én 22 évesen elvetettem, és tönkretettem vele az egész életemet. Egy lelkisérült idegroncs lett belőlem, pedig én sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Nem tudok szabadulni a bűntudattól, nem is tudom, hogy lehet e.

Csak azért mondom, mert nekem nem szólt senki, hogy ez ide is vezethet, bárcsak szólt volna.

2012. okt. 14. 14:30
 39/52 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, sajnálom, hogy azt hiszed, hogy ezzel megoldást találsz majd a problémáidra. Az abortusz nem megoldás, kérlek, higgy az előttem írónak, hogy csak még jobban a mélybe fogsz zuhanni általa. Vagy, ha el akarsz menni, legalább válaszd előtte az őszinteséget. Ha a gyerek vérszerinti apjának nem is mered elmondani (mert mondjuk azóta se találkoztatok, na mindegy is), legalább a férjednek mondd el. Azért neki joga van tudni (mondjuk szerintem a vérszerinti apjának is)

Gondolj bele, évek óta akarsz gyereket, és semmi, most pedig itt van egy baba a hasadban, és őt meg nem akarod. ő nem tehet róla, hogy nem az az apja, akinek "illő" lenne. Valami miatt ő téged választott az anyjának, hogy az apának nem azt, akit te elképzeltél...

A múltat már nem tudod megváltoztatni, a jövődet viszont még megkímélheted a totális tönkremeneteltől.

2012. okt. 14. 15:56
 40/52 anonim ***** válasza:
60%

#35 - "Aki Kérdezőt segíti, az nem Kérdezőnek segít, hanem Kérdező férje ellen követ el főbenjáró bűnt." - én férfiként ezzel abszolút nem értek egyet, szerintem a kérdező abban a lehetetlen helyzetben, amibe nagyrészt önhibájából került, éppen a valószínüleg relatíve legkisebb rosszat készül választani - olyankor, amikor jó megoldás nincs.

Úgyhogy én nyugodt lelkiismerettel adnék neki tanácsot, az más kérdés, hogy nem tudok újat mondani ahhoz képest, amit az első 12 hozzászóló már leírt, ők tulajdonképpen leírták a lényeget.

2012. okt. 14. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!