Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességmegszakítás férj...

Terhességmegszakítás férj tudta nélkül. Mi a menete?

Figyelt kérdés

Sziasztok, házasságban élek, és teherbe estem, de nem a férjemtől.

Mi a terhességmegszakítás menete, és hogyan bonyolítható le ez a férj tudta nélkül?

Szeretném, ha csak a kérdésre korlátozódnátok, és tartózkodnátok az ítéletetektől, nem kívánom megosztani az indokaim.Köszönöm.

2012. okt. 9. 10:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
0%
Általában NEM szoktam, de ez nagyon durva.
2012. okt. 11. 14:58
 22/52 anonim ***** válasza:
21%
Lehet minket hozzászólókat jobban megvisel az abortusz felvetése mint magát a kérdezőt,hisz lehet úgy gondolja mint sokan hogy ha még nem született meg akkor nem is él,mert ilyet is hallottam már....
2012. okt. 11. 15:06
 23/52 anonim ***** válasza:
20%
Én is embernek tartom a magzatot, és az abortuszt gyilkosságnak, de ezzel ugye nem ért sajnos mindenki egyet. No de a FÉRJÉVEL se legyen már szemét! Abortusz és abortusz közt is van különbség. Az abortusz akkor is gyilkosság, ha az illető tényleg önhibáján kívül került sz@r helyzetbe, de azért az mégis csak más eset, mint ez, mert itt Kérdező csak magát okolhatja...
2012. okt. 11. 15:17
 24/52 A kérdező kommentje:

Mint írtam, segítséget kértem, nem bírálatot.

Nem akartam megosztani az indokaim, mert nem rátok tartozik de van itt egy rendkívül indulatos személy, akit sajnálok, valószínűleg rengeteg konfliktussal éli az életét, és érzelmi alapon ítélne mások sorsa felett. Nem a döntéshez kérek segítséget, bár még az sem született meg, de nem tudtok olyat mondani ami befolyásol, nekem kell döntenem és a következményeit viselnem is.

Van már 2 gyermekem, szeretnénk harmadikat a férjemmel, régóta, de sok szenvedés után már lemondtunk róla.

A férjem külföldön volt több mint egy hónapot. Megbotlottam egy családos férfival, akinek azt mondtam, nem lehet gyermekem, mert így is hittem.

Ha megszülöm két család életét teszem tönkre örökre, így csak az enyémet.

Arról nem is beszélve, hogy mit tenne a férjem ha kiderülne.. lehet szívesebben olvasnának itt néhányan családirtásról mint abortuszról.

2012. okt. 12. 07:20
 25/52 anonim ***** válasza:
36%

"Mint írtam, segítséget kértem, nem bírálatot. "

Az egy dolog, hogy mit kértél, normális ember ilyenben nem segít Neked, mert ehhez NINCS JOGOD.

"Nem akartam megosztani az indokaim, mert nem rátok tartozik de van itt egy rendkívül indulatos személy, akit sajnálok, valószínűleg rengeteg konfliktussal éli az életét, és érzelmi alapon ítélne mások sorsa felett."

Figyelj, ne haragudj, hogy ennyire indulatos vagyok, DE SZOLIDÁRIS VAGYOK A FÉRJEDDEL, AKI ITT A VALÓDI ÁLDOZAT.

"Nem a döntéshez kérek segítséget, bár még az sem született meg,"

Nincs itt semmiféle döntési helyzet, EZT NEM TEHETED MEG.

"de nem tudtok olyat mondani ami befolyásol, nekem kell döntenem és a következményeit viselnem is. "

A férjednek , és a gyerek apjának is meg JOGA VAN TUDNI RÓLA.

"Van már 2 gyermekem, szeretnénk harmadikat a férjemmel, régóta, de sok szenvedés után már lemondtunk róla.

A férjem külföldön volt több mint egy hónapot. Megbotlottam egy családos férfival, akinek azt mondtam, nem lehet gyermekem, mert így is hittem. "

Na jó,most ne haragudj, tényleg próbálok nem indulatos lenni,de ez már annyira szánalmas...Könyörgöm... Először is, egyáltalán mondta orvos, hogy meddő lennél, mert attól, hogy sokáig nem leszel terhes, attól még lehetsz. Az egy dolog, hogy gyáva vagy, de hogy még pancser is... És akkor mi van, ha tényleg meddő vagy?! Akkor lehet csalni a férjed?! Egyáltalán most úgy őszintén, szereted Te a férjed, mert ha igen, akkor mért tetted? Részeg voltál? A férjed szerinted szeret Téged? Nézd, ha mindketten szeretitek egymást, és TÉNYLEG durván részeg voltál, akkor még az is lehet, hogy megbocsájtana, de mindenképp csak az őszinteség járható szerintem.

"Ha megszülöm két család életét teszem tönkre örökre, így csak az enyémet."

Könyörgöm! Abból indulsz ki, hogy le fogsz élni egy életet egy ilyen titokkal, úgy hogy a férjed nem vesz észre semmit a lelkiállapotodon. Ez most Te komolyan is gondolod, totál őszintén...

"Arról nem is beszélve, hogy mit tenne a férjem ha kiderülne..lehet szívesebben olvasnának itt néhányan családirtásról mint abortuszról."

Ha abból indulunk ki, hogy a férjed normális, akkor azért talán nem ölne meg. Elhagyni lehet, hogy elhagyna, és igen,lehet, hogy Neked nagyon sz@r lenne, senki nem mondta, hogy nem. De a saját tetted következményét viselnéd...

2012. okt. 12. 08:35
 26/52 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó:kár rá fecsérelni az idő látod hogy még ő támad,befekszik egy másik apa ágyába majd még ő van felháborodva hogy itt sokan az abortusz ellen vagyunk.1 hónapot nem bírtál ki????Jaj te nő!!!...nem lehetsz semmi feleség...egy tipikus önző nőcske vagy ugye tudod??:((
2012. okt. 12. 08:46
 27/52 anonim ***** válasza:
89%

off.:

AZt nem értem, hogy a "kedves" indulatos válaszadó mi okból zaklatja a többi válaszadót privátban...vagy csak engem " tisztelt" meg vele?

2012. okt. 12. 11:00
 28/52 anonim ***** válasza:
13%
27-es: A válaszadók közül csak Neked írtam, és bocsánatot kértem a túlzott indulatos stílusért, ahogy Kérdezőtől is.
2012. okt. 12. 11:12
 29/52 anonim ***** válasza:
78%
,,A dontes mar megszuletett az anya sziveben miert kell ot kinozni azzal hogy mi is mindannyian meg erkolcsi birat jatszunk felette es itelkezunk. Itelkezes Isten dolga hagyuk meg neki. Segitsunk azon aki segitsegre szorul kepessegunk szerint hiszen minden no szenved egy ilyen dontes nem 3 perc alatt szuletik meg es faj elete vegeig. Ne dobaljatok kovet masra!!!!Ez csak az o dolga es Isetne vele es csak is vele kell elszamolnia es a sajat lelkiismeretevel nem velunk,,
2012. okt. 12. 11:55
 30/52 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon de nagyon is igazad van utolsó,csak hogy nincs egy két gyerekes anyának annyi önkontrollja hogy türtőztesse magát???!!!igaz ez sem a mi dolgunk így kívánom a kérdezőnek a legjobbakat!!
2012. okt. 12. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!