Terhességmegszakítás férj tudta nélkül. Mi a menete?
Sziasztok, házasságban élek, és teherbe estem, de nem a férjemtől.
Mi a terhességmegszakítás menete, és hogyan bonyolítható le ez a férj tudta nélkül?
Szeretném, ha csak a kérdésre korlátozódnátok, és tartózkodnátok az ítéletetektől, nem kívánom megosztani az indokaim.Köszönöm.
Mint írtam, segítséget kértem, nem bírálatot.
Nem akartam megosztani az indokaim, mert nem rátok tartozik de van itt egy rendkívül indulatos személy, akit sajnálok, valószínűleg rengeteg konfliktussal éli az életét, és érzelmi alapon ítélne mások sorsa felett. Nem a döntéshez kérek segítséget, bár még az sem született meg, de nem tudtok olyat mondani ami befolyásol, nekem kell döntenem és a következményeit viselnem is.
Van már 2 gyermekem, szeretnénk harmadikat a férjemmel, régóta, de sok szenvedés után már lemondtunk róla.
A férjem külföldön volt több mint egy hónapot. Megbotlottam egy családos férfival, akinek azt mondtam, nem lehet gyermekem, mert így is hittem.
Ha megszülöm két család életét teszem tönkre örökre, így csak az enyémet.
Arról nem is beszélve, hogy mit tenne a férjem ha kiderülne.. lehet szívesebben olvasnának itt néhányan családirtásról mint abortuszról.
"Mint írtam, segítséget kértem, nem bírálatot. "
Az egy dolog, hogy mit kértél, normális ember ilyenben nem segít Neked, mert ehhez NINCS JOGOD.
"Nem akartam megosztani az indokaim, mert nem rátok tartozik de van itt egy rendkívül indulatos személy, akit sajnálok, valószínűleg rengeteg konfliktussal éli az életét, és érzelmi alapon ítélne mások sorsa felett."
Figyelj, ne haragudj, hogy ennyire indulatos vagyok, DE SZOLIDÁRIS VAGYOK A FÉRJEDDEL, AKI ITT A VALÓDI ÁLDOZAT.
"Nem a döntéshez kérek segítséget, bár még az sem született meg,"
Nincs itt semmiféle döntési helyzet, EZT NEM TEHETED MEG.
"de nem tudtok olyat mondani ami befolyásol, nekem kell döntenem és a következményeit viselnem is. "
A férjednek , és a gyerek apjának is meg JOGA VAN TUDNI RÓLA.
"Van már 2 gyermekem, szeretnénk harmadikat a férjemmel, régóta, de sok szenvedés után már lemondtunk róla.
A férjem külföldön volt több mint egy hónapot. Megbotlottam egy családos férfival, akinek azt mondtam, nem lehet gyermekem, mert így is hittem. "
Na jó,most ne haragudj, tényleg próbálok nem indulatos lenni,de ez már annyira szánalmas...Könyörgöm... Először is, egyáltalán mondta orvos, hogy meddő lennél, mert attól, hogy sokáig nem leszel terhes, attól még lehetsz. Az egy dolog, hogy gyáva vagy, de hogy még pancser is... És akkor mi van, ha tényleg meddő vagy?! Akkor lehet csalni a férjed?! Egyáltalán most úgy őszintén, szereted Te a férjed, mert ha igen, akkor mért tetted? Részeg voltál? A férjed szerinted szeret Téged? Nézd, ha mindketten szeretitek egymást, és TÉNYLEG durván részeg voltál, akkor még az is lehet, hogy megbocsájtana, de mindenképp csak az őszinteség járható szerintem.
"Ha megszülöm két család életét teszem tönkre örökre, így csak az enyémet."
Könyörgöm! Abból indulsz ki, hogy le fogsz élni egy életet egy ilyen titokkal, úgy hogy a férjed nem vesz észre semmit a lelkiállapotodon. Ez most Te komolyan is gondolod, totál őszintén...
"Arról nem is beszélve, hogy mit tenne a férjem ha kiderülne..lehet szívesebben olvasnának itt néhányan családirtásról mint abortuszról."
Ha abból indulunk ki, hogy a férjed normális, akkor azért talán nem ölne meg. Elhagyni lehet, hogy elhagyna, és igen,lehet, hogy Neked nagyon sz@r lenne, senki nem mondta, hogy nem. De a saját tetted következményét viselnéd...
off.:
AZt nem értem, hogy a "kedves" indulatos válaszadó mi okból zaklatja a többi válaszadót privátban...vagy csak engem " tisztelt" meg vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!