Kismamák akik táppénzen vannak! Nektek is kellett menni táppénzes felülvizsgálatra ahol a nőgyógyász szakorvoson kívül egy ellenőrző orvos is jelen volt? Ennek mi a menete? Mit fog kérdezni?
Április eleje óta vagyok táppénzen, és nem kellett menjek.
Érdekes lenne, mert "kitalált ok" miatt vagyok táppénzen. Erről csak a dokim tud.
Nekem hogyhogy kell menni? Ki szólt erről?
Ez érdekes, mert amikor én voltam kismama, és táppénzen, havonta meg kellett szakítanom a táppénzt. Papíron havonta befeküdtem a kórházba pár napra. Aztán láttam az elszámolást, akkor kerültem 70.000 Ft-ba az államnak, és ez kb 6 hónapon keresztül. Pedig ott sem voltam.
A felülvizsgálat a háziorvosnál zajlik, mivel a nőgyogyi ad javaslatot a táppénzre. Hülyén nézne ki ha a háziorvosokhoz ezért járnának a nőgyógyászok. De ma már nem csodálkoznék semmin.:(
Szerintem nem lesz semmi. Max a másik doki megkérdezi hogy vagy. Te meg rosszul leszel.
Nekem sem volt ilyen.
Esetleg nem a munkahelyed kérte a felülvizsgálatot??
Ilyet már olvastam itt, de ott sem írt vissza a csajszi, hogy mi volt végül.
Igen, nekem kellett. Meg is buktam :-(
Most úszik minden járandóság, szülésig semmi, utána csak gyed :-((
Ezt a kérdést én írtam ki annak idején:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Igen, rád gondoltam.
De hogyan buktál meg?
Megmondtad, hogy ok nélkül vagy otthon táppénzen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!