Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül egy szülés?

Mennyibe kerül egy szülés?

Figyelt kérdés

Mi az ideális szerintetek?

Mennyit adtok ha nem választott az orvos vagy ha választott?

Választott ő konkrét árat mond vagy te adsz neki?

2012. júl. 28. 09:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha nem választott, akkor nem kell adni. Választott orvos valamelyik megmondja mennyi a "tarifája" valaki nem. Valaki megelégszik annyival amit a terhesgondozás alatt "beszed".

Elég problémás terhességem volt, így volt választott orvosom. Jobban éreztem magam így, hogy ugyanahhoz megyek vissza, tudja az előzményeket. Nem kért "fix" összeget.

2012. júl. 28. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:

Egy szülés 0 és 200000ft között mozog.

Ha nincs fogadott doki, akkor fölösleges adni pénzt, ez esetben 0ft. Ha van választott, akkor vagy közli a tarifát, vagy amennyit gondolsz. Ez esetben olyan 50-100E között szokott lenni általában.

Magánklinikákon, ahol speckós minden, ott akár 250E is lehet.

Kinek mire futja, illetve mit tart ésszerűnek.

2012. júl. 28. 09:56
 3/19 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem mond a doki fix árat, akkor egy terhestanácsadás árának a tízszeresét szokták adni.
2012. júl. 28. 09:57
 4/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs magánorvosod, akkor havonta fizetsz 6000Ft tb-t, abból megkapja az ügyeletes orvos, ami jár neki. Úgy tudom, hálapénzt adni nem is szabályos dolog. Választott doki meg úgyis megmondja az elején, hogy mennyivel számoljatok, az alapján mérlegelitek, hogy őt választjátok vagy mást.
2012. júl. 28. 09:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy most már BŰNCSELEKMÉNYT követ el az orvos, ha előre kéri a pénzt.
2012. júl. 28. 10:02
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is bűncselekényt követ el az orvos, ha konkrét összeget mond, hogy mennyit szeretne.
2012. júl. 28. 10:03
 7/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van orvosom. Havonta 7 ezer a vizsgálat.

Nem mond a szülésért összeget.

Programozott császárom lesz, 40 ezret fogunk adni.

34 hkm

2012. júl. 28. 10:05
 8/19 anonim ***** válasza:

Ha választott az orvos, megkérdezed hogy vállalna-e szülést és vagy mond egy összeget vagy mélyen hallgat, ha hallgat, megkérdezheted mennyire gondolt, vagy úgy döntesz, annyit adsz amennyit gondolsz. Az enyém pl havi 10.000et kér, ennek ellenére meg voltam elégedve vele, nem kérdeztem rá mennyi lesz a szülés (ő nem mondta, bár akinek mondta, ott is csak annyit mondott, hogy amennyit gondolnak), azt gondoltam az egyszeri anyasági támogatás összegét nekiadjuk, így is lett.

Ha nem választasz orvost,akkor vagy nem adsz pénzt a végén csak hálacsokit, vagy annyit adsz amennyit gondolsz, tudsz.

Aki elvárja hogy adj, az közölni is fogja, mennyi a szülés.

2012. júl. 28. 10:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Az enyém nem mondott árat, én 80 ezret adtam neki!
2012. júl. 28. 11:29
 10/19 anonim ***** válasza:
nekem 100 lesz
2012. júl. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!