Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül egy szülés?

Mennyibe kerül egy szülés?

Figyelt kérdés

Mi az ideális szerintetek?

Mennyit adtok ha nem választott az orvos vagy ha választott?

Választott ő konkrét árat mond vagy te adsz neki?

2012. júl. 28. 09:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért csúnya lenne ha a 10szeresét kellene adni! Az enyém 9 ezret kér ha megyek! Van aki 12ezret. Mikor 3 éve szültem nála nem volt konkrét összeg amit kért.Elöttem szülők 25-30 ezret adtak neki.Mi 40 ezret.Most már ki van írva nála h szülés 50.ezer-től..De sztem nem fogja azt mondani h adjak 60at vagy 70et!
2012. júl. 28. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy azért tartunk ott ahol, mert el lettek kapatva az orvosok. Hozzá szoktatták a nők őket ahhoz, hogy horribilis összegeket kapjanak. Mégis mire föl??? Én nem kapok a főnökömtől plusz pénzt azért meg elvégzek egy feladatot amit rám bíz. Megkapom a kis fizetésemet, és csókolom....

Sajnos itt tartunk...nekem is van fogadott orvosom, de még nem kérdeztem meg tőle, hogy mennyit kér.

26 hkm

2012. júl. 28. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:

azt fizeted meg, hogy akármikor felhívod, hogy szülés van, ő ugrik. ha neked megér annyit ez a szolgáltatás, amennyit ő kér, akkor kár nyavalyogni rajta. ha meg nem, szülhetsz ingyen az ügyeletesnél. a munkahelyeden akármikor hívhat egy ügyfél téged, hogy ugorj??

én is soknak tartom a 100at amit kér, én is tudnám másra költeni, csak félek attól, hogy nem foglalkoznak velem, ha csak úgy odamegyek szülni. erre van alapom is, a nővéremnek így lett oxigénhiányos a babája, aztán a dévény tornán kifizette azt az összeget, amit az orvosnak adott volna, vagy talán még többet. és hála istennek, hogy ennyivel megúszták és semmi maradandó károsodása nincs a gyereknek.

2012. júl. 28. 18:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Én is azért választanám a magánorvost mert én is meg a baba is jobb kezekben van talán.Lehet hogy ha ügyeleten szülök egy kezdönél és olyan történik ami remélem nem akkor nem tudja megoldani.

Remélem minden rendben lesz.

Első alkalommal rákérdezhetek hogy vállal-e és ha igen mennyibe fog kerülni?

2012. júl. 28. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:

még csak az elején vagy a terhességnek? megkérdezheted sztem és ha nagyon drága, még válthatsz. ha a végén fogadsz dokit, nem nézik jó szemmel, mert ugye nem fizetsz annyit....

én 27 hetesen fogadtam dokit, mert költöztünk és a régi doki nyaralni megy, mikor szülnék; így sztkba jártam odáig (az ember ott spórol, ahol tud..) mondjuk nagyon durva, hogy mennyire leszartak, ha kértem nőgyógyászhoz időpontot, 2 hónapot kellett várnom. veszélyeztetett vagyok az elejétől egyébként.

2012. júl. 28. 18:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen még csak 6 hetes vagyok 7-én megyek elöször az orvoshoz akinél szeretnék szülni.

Megvizsgál meg kenetet vesz és azt mondták max. 12 ezer.

Nem semmi milyen árak vannak

2012. júl. 28. 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:

hát akkor még friss a hír, gratulálok :)

nagyon durvák az árak.. ha minden alkalommal 12t fizetsz, az nagyon sok lesz a végére. főleg ha szüléskor elvárja a 10szeresét... én "csak" 10et fizetek, de remélem, hogy ha nstre kell menni pár naponta, az nem 10 lesz minden alkalommal.

2012. júl. 28. 22:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Az én dokimnál 8ezer a terhesgondozás.

Én sem tudom a 10szeresét fizetni.

Mi 30-50 között gondoltunk adni a dokinak, attól függően, hogy az ügyeleti idejében fogok szülni, vagy éjjel kell ugrasztani. Ha császár lenne belőle, akkor egyértelműen 50et adunk.

2012. júl. 29. 09:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én dokimnál 10-12 a terhesgondozás(a csak vizsgálat van 10,ha UH is 12),a szülésért 70000 ezret kér(sima és császár is ennyi).De 2008-ban is ennyi volt,nem emelt.Bp.-i vagyok.2gyerekes+32hkm
2012. aug. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!