Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik táppénzen...

Kismamák akik táppénzen vannak! Nektek is kellett menni táppénzes felülvizsgálatra ahol a nőgyógyász szakorvoson kívül egy ellenőrző orvos is jelen volt? Ennek mi a menete? Mit fog kérdezni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem tudtam időben egyeztetni a dokival, ő görcsöket és vérzést írt oknak én pedig fáradékonyságot, szédülést, hányingert mondtam. El kellett mennem egy független dokihoz is, megvizsgált és megállapította, hogy semmi bajom.

Nagyon gyorsan történt az egész. Beszéltem két ügyvéddel is, de mind a ketten azt mondták hogy a doki magát fogja védeni és azt mondja majd, hogy hazudtam neki és még így is jobban járok, mintha hónapokon vagy éveken keresztül pereskednék a céggel :-(

2012. aug. 7. 16:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja, és még azt felejtettem el leírni, hogy utána próbálta már nem is mentem a dokihoz, így nem volt olyan hogy ott volt a doki meg egy ellenőrző orvos.
2012. aug. 7. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Hú,ez nagy butaság volt a részedről.Fáradékonysággal,hányingerrel,hányással,szédüléssel nem szoktak senkit táppénzre venni(hiszen ezek természetes velejárói a terhességnek).Hacsak nem vészes hányásról van szó,de az nagyon ritka.Én most a 3. gyereknél mondtam a dokinak,hogy szeretnék otthon maradni."Öreg" vagyok már-40 éves leszek-a nyári meleget alapból nem bírom.Azt mondta semmi akadálya.Mondjuk hiába nincs semmi bajom,a korom alapból indokot adhat a veszélyeztetettségre,ezáltal az alaposabb orvosi felügyeletre.
2012. aug. 7. 17:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Ez jó! Vajon aki munkahelyi stressz miatt van táppénzen annál mit vizsgálnak? Nem a munkahely kérte az ellenőrzést, már előzőekben s felhívták a figyelmemet, hogy ez az ellenőrzés várható.
2012. aug. 8. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Nézd meg, mit írt a nôdoki a papírodra.

Nekem ott fel van tüntetve, miért tartson táppénzen a háziorvos.

2012. aug. 9. 09:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Utolsó:már nem aktuális a dolog,sajnos a válaszadó "megbukott" ez ügyben.
2012. aug. 9. 13:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsi,15. válaszoló,rájöttem,hogy a kérdezőnek szántad a válaszodat!Még 1x BOCSI!
2012. aug. 9. 13:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Megnézték a terhes könyvet és további jó egészséget kívántak. :)
2012. aug. 18. 18:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy minden rendben volt!

Akkor nem is kérdeztek semmit?

Terheskönyvedben benne van, miért vagy táppénzen?

2012. aug. 18. 19:12
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem kérdezett semmit. A kis könyvben is inkább a személyi adataimat nézte. Egyébként nincs beleírva, hogy miért vagyok táppénzen. De azt is elmondtam volna ami a lényeg hogy a munkahelyemen folyamatos kipufogógáz van. Köszönöm mindenkinek. Üdv.
2012. aug. 19. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!