Terhességmegszakítás férj tudta nélkül. Mi a menete?
Sziasztok, házasságban élek, és teherbe estem, de nem a férjemtől.
Mi a terhességmegszakítás menete, és hogyan bonyolítható le ez a férj tudta nélkül?
Szeretném, ha csak a kérdésre korlátozódnátok, és tartózkodnátok az ítéletetektől, nem kívánom megosztani az indokaim.Köszönöm.
Azért kicsit gondold át ezt az egészet: megcsaltad. jó, lehet, hogy egy hirtelen pillanat volt, nem mondok rá semmit. De most jön majd egy újabb hazugság? Egy újabb titok? Érdemes neked még ezt a házasságot fenntartanod? gondolod, hogy nem lesz ennek semmi nyoma? Hogy éltek majd úgy, mint a botlásod előtt? Őszintén, van értelme?
Az abortuszt pedig nem biztos ám, hogy olyan könnyen el fogod tudni titkolni. És ha utána szarul leszel lelkileg? Mivel magyarázod? És ha ne adj Isten testileg is, mondjuk elkezdesz brutál vérezni és elájulsz? A férjed hívni fogja a mentőket. Szerinted mennyi idő alatt fog kiderülni, hogy abortuszod volt? Egy óra vagy kettő?
Van így értelme? Érdemes ezért egy kezdődő életet elvetetned, hogy tovább építgesd a hazugság-légváradat? Megér ennyit? Mindenáron a látszat? Egyszer véget fognak érni a hazugságok. Mivel fogsz elszámolni az életed végén, közepén? Amikor majd az életed romjai fölött csücsülsz? Gondold át ezeket, kérlek, nekem egyikre se válaszolj, ide ne is válaszolj rá, mert nem csesztetésből írtam, nem kell védekezned. Magadnak kell gondolkodnod.
A lelkedet soha, de soha nem tudod átverni. szerencsére, mert így legalább emberek maradunk...
Olyan szakmam van ahol sajnos sokszor talalkozom terhesseg megszakitasokkal.Orvosi okokbol beteg gyerek stb.
Ott is megy a vita sokszor melyik elvaltozas sulyossan eleg arra hogy a baba meghaljon ? ki donti ezt el en mi? Nem egy anya eldonti gyereket vallaja vagy nem az egyiknek egy par uj hianya eleg ok a masik elfogad egy triszomi 21 babat vagy sulyossan beteg torpe serultet.
A munkahelyemen ezt szoktam mondani:
A dontes mar megszuletett az anya sziveben miert kell ot kinozni azzal hogy mi is mindannyian meg erkolcsi birat jatszunk felette es itelkezunk. Itelkezes Isten dolga hagyuk meg neki. Segitsunk azon aki segitsegre szorul kepessegunk szerint hiszen minden no szenved egy ilyen dontes nem 3 perc alatt szuletik meg es faj elete vegeig. Ne dobaljatok kovet masra!!!!Ez csak az o dolga es Isetne vele es csak is vele kell elszamolnia es a sajat lelkiismeretevel nem velunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!