Párotok mit szól az általatok vett babaruhákhoz?
Az én férjem szinte már haragszik, ha megmutatom neki, mit vettem... Sokallja a babaruhákat! Pedig van
vagy 8 db 56-os hosszú és rövidujjú body (kisebb-nagyobb, hiába egy méret),
kb 5 db 62-es méretű szintén hosszú és rövidujjú body, 56-os rugiból nincs, csak kettő pamut,
62-esből van több, vastag, plüss, kb 7-8 db (de ezt ismerőstöl vettük),
2 db 56-62-es pulóver,
overált egyet vettem, egy 56-osat, kaptunk egy 62-eset. (+ van két polár átmeneti overál, ami eredetileg pizsama lenne)
Vettem két ruhácskát is, alkalomra,
pár zoknit,
1 harisnyát,
2 újszülött sapit,
2 nagyobb sapit...
Szerintem nem sok, főleg, hogy csak turiban vagy a vaterán vettem őket, hihetetlenül olcsón. Nem hiszi el, hogy egy babát akár 5* is át kell öltöztetni, ha úgy adódik...
Vagy én tévedek, és sok a ruha?
Ilyenek a férfiak:)))
Én ennek az 5-6x vettem, de még akkor sem szólt egy szót sem!
Minap elmentünk a férjemnek cipőt venni, nanénnbeugrottam a Tescoba trikót venni a gyereknek, ő már a pénztárnál várt a gyerekkel, én meg 6 trikóval, 7 nadrággal, 3 pulcsival álltam a sorba, egy szót sem szólt!
Szereti hogy változatosak van öltöztetve a lányunk, hogy kinyitja a szekrenyét, és szépen polconként pulcsik, felsők, karsigánok, nadrágok, vállfán pedig a sok szèp csajos Ruci.
Barátnőm férje is ilyen, elég a gyereknek mindenből 1 szerinte;)
Nagyrészt együtt vásároltunk :-)
Ha van kisgyerekes ismerősötök, hívd át, mutasd meg neki és mondd, hogy ugye milyen kevés? Hátha akkor megérti :-)
Off: egyik gyerekem sem kellett soha egy nap 5x átöltöztetni
Ohhh, az en ferjem kesz remalom. :))
Valamelyik nap meg megszollal, hogy: “milyen uj pullover van a gyereknek a szekrenyenel mert latja, hogy rajta van a cimke”. Mondom neki, hogy “barna??? Pulover? Mirol beszelsz?” erre kiderult, hogy egy sapka sallal. Szoval a gyerek ruhadarabjainak a beazonositasaval is gondban van nemcsak a mennyisegekkel. :))
Bár a férjem szerintem az zavarja be, hogy a nagynéném már kétszer hozott 1-1 táskányi gyerekruhát... De azok 1 éves kora után lesznek jók... Hiába mondom neki, hogy azok nagyok, nekünk pedig picikék kellenek, csak a ruhák mennyiségével van elfoglalva...
Vagy milyen megoldás az, ha veszek is valamit és nem mutatom meg neki?
MI a kezdő babaruhacsomagot egy az egyben megörököltük, így nem nagyon vettünk, csak egy-két ruhadarabot, de azt együtt is választottuk ki. Férjem addig keresgélt, míg megtalálta a cuki kis nyuszikásat. :o) Sőt, mivel nem tudtunk dönteni, ő azt mondta, vegyük meg mindkettőt, még én beszéltem le róla, mert annyi kombidressz már tényleg nem kellett...
Amúgy meg nem haragudna, bármit is veszek, mert tudja, hogy nem veszek felesleges hülyeséget, megbízik bennem. :o)
Hogy mennyi ruha kell, az nem kiszámítható. 3 babám volt eddig, és ebből egy volt annyira bukós, hogy valóban 3-4 garnitúra fogyott naponta. A többieknél egy.
Viszont az is számít, hogy mekkora lesz a baba.
Első babámnál 56-osaim voltak, és kölcsön kellett kérni 50-est, mert az 56-ban elveszett. Harmadik babámmal meg szépen kimostam az 56-ost és rögtön 62-vel kezdtünk, az is két-három hétig volt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!