Párotok mit szól az általatok vett babaruhákhoz?
Az én férjem szinte már haragszik, ha megmutatom neki, mit vettem... Sokallja a babaruhákat! Pedig van
vagy 8 db 56-os hosszú és rövidujjú body (kisebb-nagyobb, hiába egy méret),
kb 5 db 62-es méretű szintén hosszú és rövidujjú body, 56-os rugiból nincs, csak kettő pamut,
62-esből van több, vastag, plüss, kb 7-8 db (de ezt ismerőstöl vettük),
2 db 56-62-es pulóver,
overált egyet vettem, egy 56-osat, kaptunk egy 62-eset. (+ van két polár átmeneti overál, ami eredetileg pizsama lenne)
Vettem két ruhácskát is, alkalomra,
pár zoknit,
1 harisnyát,
2 újszülött sapit,
2 nagyobb sapit...
Szerintem nem sok, főleg, hogy csak turiban vagy a vaterán vettem őket, hihetetlenül olcsón. Nem hiszi el, hogy egy babát akár 5* is át kell öltöztetni, ha úgy adódik...
Vagy én tévedek, és sok a ruha?
hu hat en ennel 10* tobb ruhat vettem kb a lanyunknak, es most is fullon van a szekrenye mindig ruhakkal.Igaz epp most szobatisztul es tortennek balesetek, na meg leeszi magat stb es en azonnal oltoztetem at.
Kicsikent o okszor lebukta a ruhait es sokszor oltoztettem at naponta.Soha nem hagytam lebukott ruhaban.
Jajj :) a múltkor mondtam a páromnak,hogy még kell pár dolog a babának. Rengeteg bodyt kaptunk,de pl.egy meleg kis kabát,vagy gatya nem volt.meg rugi sem. Elmentünk vásárolni,60 eurot fizettünk. De ebből a pénzből meg lett véve minden,ami hiányzott. Kabátka,pulcsi,két naci,kis tutyicipő,sapik,2 db rugi,ilyesmik. Ő egyből kifakadt,ahogy kiértünk a boltból,hogy jajj milyen sokat költöttünk. Aztán haza értünk,épp jött édesapám felesége,aki felvilágosította,hogy ennél csak többe fog kerülni..:) láttátok volna az arcát..:) viszont ezután ő is mosolyogva válogatta velem a rucikat és értetlenkedve nézte,kérdezte hogy fogja ő ezeket a pici zoknikat ráadni a fiára?!
Sztem ruhából sosem elég,az első időben nagyon hamar kinövik,de későbbre is lehet gondolni,úgy 3 hónapra előremenőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!