Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen mosószert használtok a...

Milyen mosószert használtok a babaruhákhoz?

Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy port nem ajánlott,inkább valami öblítő jellegűt. Néztem a boltban Dreft sensitivet,ismeritek? Jó lehet? Várom a tapasztalatokat,hogy ki mivel mos.
2012. júl. 10. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vehetsz nyugodtan, kipróbálhatod.

Én sima gélt használok, amit nekünk is(öblítőt nem csak ecetet), és rányomok egy plusz öblítést, de ezt akkor is rányomnám, ha vmi sensitívet használnék, mert mosóSZER, az mosószer....

2012. júl. 10. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Én ezt használom és nagyon szeretem:

[link]

3/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és én is ecettel és pár csepp illóolajjal öblítek!
 4/12 anonim ***** válasza:
Kedves 2. válaszoló! Mondd már meg léygszíves, h (van termékmintám ehhez a öko-dologhoz), akkor az öblítő meg mosó(szer) is? Mert nincs rajta magyarul, és azért nem mertem eddig használni....
2012. júl. 10. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Ami akciós és csakis gél állagút, mert a férjem ekcémás. Ecettel öblítek. Jó a Dreft, illata is finom és nem is drága, szokott lenni rá DM-kupon.
2012. júl. 10. 11:46
 6/12 A kérdező kommentje:
A plusz öblítést én is mindig használom,valahogy jobb szeretem így. Valami gél alapút szeretnék,de legyen hatékony és gyengéd a kis bőréhez. Ecettel hogy öblítetek??
2012. júl. 10. 11:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Folyékony Tomit használtam, sensitive öblítővel. Aztán fordulat: most mosódiót használok, ecettel öblítek. Csak simán beleöntök az öblítős tartályba kb. 3 cl mennyiséget.

A mosódió viszont nincs olyan hatékony, hiába az előkezelés Vanish-el. A spenóttal nem bírt el... :-(

2012. júl. 10. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Frosch folyékony mosószert és öblítőt.
2012. júl. 10. 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
girafee mosószódával,és ecettel.
2012. júl. 10. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is Dreft sensitiv-et használok! Nagyon szeretem! Öblítőből mikor milyet. Fehér Lenor-Coccolino, vagy a dm saját márkása!

Nem érzékeny bőrű, így az elejétől a mi ruháinkkal együtt mosom. ;-)

2012. júl. 10. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!