Milyen mosószert/öblítőt használtok a babaruhákhoz? Hány fokon mossátok? Kiváncsi lennék tapasztalatokra.
Szia! Én Ariellel mostam a ruhát, Silan Sensitive öblitőt használtam és vasaltam is.
35 heteske. Jó baba várást.
Szia!
Én mindent kimostam! Tomi color folyékony mososzert és coccolino narancssárga öblitőt használok.
Szerintem a mosopor legyen folyékony így nem marad benne a szemcse a babaruciban. Nem olyan intenziv az illata sem.
Az öblitővel meg úgy vagyok, hogy ne legyen az se erős illatú, de puha legyen tőle a ruci. :)))
37 hetes kismama
SZia!
Én 40 fokon mosom általában a ruhákat, takarókat (külön a mi ruháinktól), és 60 fokon a törölközőket,pelusokat. Mosószert ugyanazt használom,ami nekünk is bevált(folyékony Tomi és Silan), csak annyi különbséggel hogy öblítőt csak féladagot teszek bele, és miután lement a mosás (centrifuga nélkül), áttekerem még egy öblítésre, hogy biztosan kimenjen belőle minden mosószer, és csak utána centrifugáztatom ki... Vasalni meg kéne a fertőtlenítés miatt is: pelusokat, törölközőt mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!