8 hetes vagyok. Kb 1 órája megvert az élettársam. Beestem a sarokba, félek, hogy a rázkódástól baja lett a babának. (? )
Nem vérzek, nem görcsölök. A sírást nem tudom abbahyagyni. És nagyon hányingerem van.
Ugye nem lehet baja a babának?
Utolsó köszönöm, hogy megértesz:)jól esett.
Voltam a sürgősségin, mert elkezdtem görcsöltem. Semmi gond nincs a babával.
Köszönöm a válaszokat.
Hála Istennek,hogy nincs gond a babóval!
Ti hogy vagytok?
Férjed lenyugodott már?
Kijózanodott, még mindig alszik.
Elgondolkodtam az örökbeadáson, lehet az lenne a legjobb megoldás.
van egy hely, ahová a bántalmazott anyák, és gyermekeik mehetnek. Itt teljes biztonságban vannak, viszont kevés a hely és csak egy évig lehet maradni. Ha gondolod próbáld meg.
18:53
Nincs hová mennie? Itt már kapott pár ötletet, hogy honnan próbálhatna segítséget kérni.
Nincs kire támaszkodjon? Akkor talán nem kellett volna 3 gyereket vállalni, ha tudta, h csakis magának szüli.
Ez a sorsa? Mindenki maga alakítja a sorsát.. Nézd, ő most is ezt teszi. Marad az alkoholista mellett, aki lehet, h holnap nekiesik a gyerekeknek.sőt még védi is az alkoholistát, h de nem is olyan rossz. Sőt, útban a harmadik, aki nyilvánvalóan rossz körülmények közé születik, és 3 gyerekkel még ennyire se tud majd munkát találni, tanulni, elmenekülni, ha baj van. Miért nem veszi a kezébe a sorsát és tesz valamit? CSak siránkozik, nem kell sajnálni, ő maga akarja ezt a sorsot.
Az érveid nem állják meg a helyüket, ügyvédnek ne menj.
Nem védek én senkit. Ezt félreértetted, de nagyon. Nem fogok ügyvédnek menni ne aggódj, de te elmehetnél, olyan okosnak tűnsz. Sok szerencsét hozzá.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!