8 hetes vagyok. Kb 1 órája megvert az élettársam. Beestem a sarokba, félek, hogy a rázkódástól baja lett a babának. (? )
Nem vérzek, nem görcsölök. A sírást nem tudom abbahyagyni. És nagyon hányingerem van.
Ugye nem lehet baja a babának?
Még csak annyit fűznék hozzá,hogy tudom most nagyjából mi játszódik le benned.
Azt gondolod,hogy nem elég a gondod-bajod,még mi is kioktatunk,hogy menj ügyeletre.De hidd el,hogy nem kioktatásnak vagy piszkálódásnak szánjuk/szántuk,hanem,nert segíteni szeretnénk valahogy!
Sőt,ha gondolod írj privátot és ha egy városból valók vagyunk,akkor gyere át a gyerekekkel,vigyázok rájuk,míg Te elmész orvoshoz.Utána pedig innánk egy finom teát és amíg a gyerkőcök játszanak,mi beszélgetnénk egy nagyot.
Sokszor egy jó beszélgetés többet ér,mint bármi.
Hát ne haragudj, de egy ilyen állatnak 3. gyereket szülni!?
Most kaptál először?
Ne izgulj, amelyik kutya ugat, az nem harap! Volt nekem is olyan kapcsolatom, ahol egyszer megütött a párom. Na azóta nem vagyunk együtt.
Hívd fel a dokid, vagy az ügyeletet és kérdezd meg, hogy mit javasolnak ők.
A baba spirál mellett fogant.
Részeg, ütött egyet ököllel a hasam felé, de nem ütötte meg. Erre kapott egy pofont, ezért vert meg.
Gratulálok neki,hogy ő már szombat kora reggel részeg!
Egyébként a részegség nem mentség a tettére!
Mégis hová menjek??? Adtok nekem helyet? Szüleimhez nem mehetek, barátim nincsenek.
Állandó éjszakás, ezért részeg.
Végig néztem magam, a kezeimen van nyoma, hogy meg lett szorongatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!