8 hetes vagyok. Kb 1 órája megvert az élettársam. Beestem a sarokba, félek, hogy a rázkódástól baja lett a babának. (? )
Nem vérzek, nem görcsölök. A sírást nem tudom abbahyagyni. És nagyon hányingerem van.
Ugye nem lehet baja a babának?
de könyörgöm...
ha védekezés mellett fogantak és tudtad hogy se kutyád se macskád, és ilyen az ember, és te iskolázatlan vagy,mert az vagy! akkor mi a búbánatnak tartottad meg a gyerekeket?
sokan akarnak babát, de nem a semmire szülnek,sokan még 250 ezer havi bevétel mellett is megkérdezik önmaguktól hogy ebből fel tudnak-e nevelni egy gyereket.
meg kell adni nekik a megfelelő hátteret lelki,anyagi szempontból is,és nem azt írták hogy cigány vagy, hanem hogy a cigányok élnek így !
és ne írj baromságokat, hogy nem vállaltad be a gyerekeket ,hiszen megszülettek na meg ez a terhességed sem fog megszakításra kerülni,ahogy elnézem..
nem vagyok abortusz párti, de a semmire gyereket csinálni és szülni??
és érdekes hogy mind a 3 védekezés mellett....
na hagyjuk.
ja igen,és ha nem akartál ennyi embert hogy kiosszon
akkor úgy kellett volna feltenni a kérdést hogy :
" elestem és lehet-e valami baja a babának, 8 hetes vagyok.."
de mivel még odaírtad hogy megvert a párod stb..stb.. mit vártál mit írnak a válaszolók????
egyértelmű ...
végül is mindegy..
az a lényeg hogy így nem lehet élni.
el kell menned akkor anya otthonba, vagy a családsegítőhöz, bár ha megtudják a körülményeket, akkor ahogy te is írtad lehet elveszik a gyerekeket.,
a legjobbakat nektek, !
Jaj, hagyjátok már, nem fogja ott hagyni az alkesz pasiját, nem fogja elvetetni a harmadik babát, mert a pasi tartja el. Adja Isten, h ne így legyen, de majd megveri 7 hónapos terhesen és elvetél. Nem bántja a kicsiket? Majd fogja, ha egyszer annyit sikerül innia, h már nem számít az se.
Az ilyet nem kell sajnálni, mert ez nem anya, csak egy valami, aki a világra potyogtatja a kölykeit, de nem gondozza, nem vigyáz rájuk. Egy anya védelmezi a gyerekeit mindenáron és nem vállal harmadikat, ha azzal (még nagyobb) bajba sodorja a már meglévőket és önmagát. Nem csak enni kell nekik adni, hanem biztonságot is kell teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!