Kismamik! Veletek is megesik?
Én azt vettem észre, hogy a nők előbb átadják ilyenkor a helyüket, mint a férfiak. Valószínűleg azért, mert vagy voltak már terhesek, és tudják, hogy milyen, vagy lesznek. A fiúk kevésbé adják át. A múltkor utaztam a villamoson, láttam, hogy a srác a szeme sarkából figyelt, és észre vette a hasamat, de a helyét nem adta volna át. Jó mondjuk nem esett nehezemre állni, na de akkor is. Legalább felajánlhatta volna. De én ezt csak Pesten tapasztaltam. Amikor a szüleimnél vagyok vidéken, ott bárki átadja.
38+2 hkm
Kedves utolsó!
Köszönöm,hogy írtál pozitív példát is!
Sajnos én nem fogom meg ennyire az embereket. nem tudom mi lehet az oka. igazából nem is foglalkoztam ezzel az egésszel majdnem a 30.hétig,de a múltkor utaztam az egyik nővéremmel a buszon és ő hívta fel a figyelmem,hogy 30-40es férfiak,és fiatalok üldögélnek mindegyik bámul mekkora a pocim,de egyik sem áll fel. azóta mindig megnézem kinek tűnik fel a nagy pocakom :D
Nem én pontoztalak le!
De azt hiszem kicsit felhúztad magad a kérdésen. írtam,hogy nem azért kérdezem,mert követelem a helyet :) csak érdekelt,kivel mi történik.
Soha nem voltam leülős fajta,ahogy most sem.
sziasztok!
én nem pestről és nem a tömegközlekedésről írnék.
most vagyok 28 hetes a második babámmal és sajnos az elejétől kezdve elég rosszul viselem a terhességem.
sokat egy helyben állni,vagy sokat sétálni pl nem is tudok.
minap voltam az orvosnál ahol 1 órát kellett várnom hogy le tudjak ülni,de még egy falnak se tudtam neki támaszkodni,
és a sok fiatak közép iskolás leányzó és közép korú hölgyek ott ücsörögtek a váróban,
míg mi többen kismamák álldogáltunk.
és senki nem vette a lapot.sajnos.
Kedves 4-es!
Látszik, hogy te még nem voltál terhes. Az oké, hogy a terhesség nem betegség, na de vannak olyan kismamák, akiknek sajnos nem problémamentes a terhessége. Nem olyan könnyű ám jó nagy hassal és néhány plusz kilóval sokáig egy helyben állni. De majd ha te is várandós leszel megtudod.
Az meg, hogy az öregeknek kevesebbszer adják át a helyet... Nem egyszer tapasztaltam már, hogy fut az öreg a buszra, aztán ahogy odaér, eljátssza, hogy jajj neki mennyire fáj mindene. Közbe ha annyira fáj, akkor miért fut? 5 percenként járnak a buszok. És akkor beáll a sorba, mindenkit fellök, mert neki kell először felszállni. Mondjuk ezt inkább a néniknél vettem észre, a bácsik sokkal türelmesebbek.
Kedves utolsó, (kérdező, és mindenki)
én nem háborodtam fel a kérdésen, sőt írtam is, hogy a tapasztalatom pozitív és én is mindig átadom a helyem. Nem értem,hogy miért kell lepontozni, hiszen nem hiszem,hogy haszontalan lett volna a válaszom, csupán a véleményünk tér el.
Azt,hogy én voltam (vagy vagyok-e) terhes, ne te állapítsd meg. Tisztában vagyok azzal,hogy ez egy csodálatos dolog, csupán megmutattam az érem másik oldalát. Attól,hogy valaki terhes, még nem lesz rögtön bájos is. Hány olyan terhes nőt láttam már, aki részeg volt, kötözködött, k.rvaanyázott, ha nem adták át a helyet, te jó isten... Szóval kedves kismamák! Egyéniségek vagytok elsősorban, nem pedig terhesek. A terhesség nem egy emberfajta.
És végül, kedves utolsó hozzászóló, remekül megírtad,hogy az idősek közt talán meg sem érdemlik páran,hogy átadják a helyet. Nos... Gondolkozz el ezen a kettősségen. Ez volna részedről az empátia?
Nem óhajtok zavart kelteni, csak leírtam a gondolataimat. Mindenkinek szép napot és egészséges életet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!