26 hetes kismamik, hogy vagytok? Kinek mekkora már a pici? Vannak problémáitok, vagy még élvezitek a várandósságot?
Én vasárnap töltöm a 26 hetet :) alapjába véve élvezem a várandósságot csak sajnos a 19-ik hét óta veszélyeztetett terhes lettem mert görcsöltem+véreztem :( szerencsére 3 kórházban töltött nap után hazajöhettem mert magnéziummal megállitották a görcsöket ès szerencsére a vérzés is elmúlt :) . De szigorúan pihennem kell ami kicsit zavar mert van már kèt kisfiam akikkel sajnos most nem tudok úgy foglalkozni ahogyan szeretnèk :( szerencsère nagyon megértőek és tudják,hogy most anyának vigyáznia kell nagyon a kistesóra :) ők is nagyon várják már a picit :) .
Gratulálok a babához ès jó babavárást neked :)
Még mi sem vettünk semmit sajna a fiaim után nem maradt semminkert nem gondoltam 7éve mikor a kisebbik fiamat szültem,hogy valaha még lesz harmadik babánk :))
Viszont a babakocsitól nem volt szivem megválni így az már megvan meg a kiságy,babaülés meg egy zsák kisruha ezeket barátoktól kaptuk :)) .
A cukorterhelésem jó lett így emiatt már nem kell idegeskednem :)
Kedden megyünk 4D-re amit már nagyon várunk a legutóbbi ultrahangon 750gramm volt a pici :)) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!