Kismamik, ti mennyit vagytok együtt a párotokkal a terhesség alatt?
Jó nektek!:) Én sajnos nem kívánom a szexet, úgyh mi kb 2 hetente, vagy 1 hónapban egyszer vagyunk együtt.Terhesség előtt rendszeresen.Tudom h nem kellene de engem még az is zavar h "hárman" vagyunk az ágyban.Remélem jó babánk lesz és be tudjuk majd pótolni ami eddig kimaradt! :P
33hkm
Hááát,jóval kevesebbet,mint a terhesség előtt.
Régebben minimum kétnaponta,most meg van,hogy csak egy héten 1x.Volt olyan időszak,amikor én nem kívántam annyira,most meg már kezd zavaró lenni a pocak+a párom nem tudja úgy elengeni magát,mert azon aggódik,hogy kárt teszünk a babóban.:)
28hkm
Minket tegnap eltiltottak egymástól :(
7hkm
mi az idő előrehaladtával egyre ritkábban voltunk együtt, jó ideje pedig már egyáltalán. egyikünk sincs nost rádurranva.
egy hónapja mikor kb együtt voltunk utoljára épp megmozdult közben bent a kisfiúnk és ez így azért teljesen más...
ráadásul nekem sokszor akkor van ingerem mikor a férjem nincs itthon (akkor max jöhet a maszti) amikor meg itthon van este már én is lemerülök...hát remélem majd visszaállunk. előtte kb ehetnte voltunk együtt 1x vagy 2x.
Nálunk semmit sem változott sem a szex mennyisége, sem a minősége... sőt, talán én jobban élvezem a dolgot... Amiben változás történt, azok a pózok, már nehéz megtalálni a megfelelő, mindkettőnk számára kényelmes pózt...
29+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!