Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )
Én pont így éreztem magam a fiammal. Főleg a gyomorégés, elev az annyira erős volt,hogy onnan tudtam biztosra hogy terhes vagyok. Enni sem ettem, nem is híztam annyit mint a lányommal. Az álmatlanság picivel később jött.
Az étvágytalanság mondjuk inkább olyan formában jelentkezett nálam,hogy keveset ettem, mint ahogy mindig is,nem igényeltem több táplálékot és nem kívántam semmit.
(A lányommal émelyegtem reggeltől estig, és folyton éhes voltam,és az édeset kívántam főképp a süteményeket - jó sokat is híztam.)
Köszönöm viszont! Gratula!!!! Nagyon jó ,hogy írtál...köszi szépen...akkor,hogy nem hányok egyfolytában,nem sütizek ,attól még lehet kislányka...??jó ez viccesen hangzik,meg mondják ez nem mérvadó...ne ítéljetek, ici picit kislány felé húzok...hátha!!!!
Ha valakinek van ideje ,megköszönöm időt szán,és ír pár sort
Nekem folyamatos hányinger, ételundor, fogyás, folyamatos álmosság, alvás, és az egyetlen, amit elbírtam, az a savanyúkáposzta. :D
Kislány lesz.:)
Sok-sok boldogságot!
19 hkm
Köszi szépen, aranyos vagy! Gratula neked is! Nem kívánok semmit, ma a karácsonyi asztalra alig bírtam ránézni,lenyomni 2 falatot tudtam... sok lányostól hallom a savanyú káposztát...mikortól kívánós valaki?Én a fiaimmal 9 hetesen vettem észre a terhességem-de azt is csak teszttel,minimális tünetek voltak,alig észlelhető, nem voltam kívánós velük,igaz most se...mennyire hamar érezted a terhességed?
Köszi,hogy írtok továbbra is!!! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!