Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )
Köszi a tartalmas válaszod...hát megnéztem ,kislányt ír!
Nem tudom higyjek -e ilyesmiben??? Kedden megyek különben Ápr. 3-án UH-ra,ha megmutatja magát, vége a találgatásoknak :-)
Különben ,ahogy leírtad magad ..a 2 terhességed,pont ez van nálam is..Elsőnél semmi, a másodiknál kb.6 hetesen kezdődött a "műsor"..érdekes , a kérdést így tettem fel, de annyit változtam , hogy a mai napig itt leng körülöttem még mindig,igaz enyhe formában, de van hányingerem,pl. nem vagyok fejfájós-most igen, nem eszek édességet soha,most sajna többet...
Hamarosan jelentkezek :-)
30-as válaszoló vagyok.
Akkor lehet neked nem sokára tényleg kiderül :)Kiváncsian várom, hogy mit mondanak neked az ultrahangon, várom majd, hogy jelentkezz! :) Egyébként én is 3.-án megyek ultrahangra, a 12 hetes ultrahangra, és remélem, hogy minden rendben lesz!!! :)
27-es válaszoló vagyok, na kiderült a neme?
Nekem tegnap megmutatta a nuniját XD
2 gyerekes 18 hetes kismama
Ezúton köszönöm mindenkinek aki írt a kérdésemre!!!!!!!!!!
MA volt a 18 hetes uh, láttunk egyértelműen : FIÚ !
Jaj! Én nagyon boldog vagyok,csináltunk 4D-t ,olyan kis helyes pofija van...egyből beleszerettem!
Érdekes,a lány mizéria körülöttem szépen elcsendesedett..és valóban ,nagyon várom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!