Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorégés, étvágytalanság,...

Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )

Figyelt kérdés
Olvasgattam a fórumokban a különböző és azonos nemű babáknál , az áldott állapot kit mennyire visel meg,kinél milyenek a tünetek.Van 2 fiam velük sem volt különösebb panaszom...attól még lehet lányzónk ,hogy hasonlóan érzem magam mint a fiúknál?
2011. dec. 26. 06:41
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Köszi a tartalmas válaszod...hát megnéztem ,kislányt ír!

Nem tudom higyjek -e ilyesmiben??? Kedden megyek különben Ápr. 3-án UH-ra,ha megmutatja magát, vége a találgatásoknak :-)

Különben ,ahogy leírtad magad ..a 2 terhességed,pont ez van nálam is..Elsőnél semmi, a másodiknál kb.6 hetesen kezdődött a "műsor"..érdekes , a kérdést így tettem fel, de annyit változtam , hogy a mai napig itt leng körülöttem még mindig,igaz enyhe formában, de van hányingerem,pl. nem vagyok fejfájós-most igen, nem eszek édességet soha,most sajna többet...

Hamarosan jelentkezek :-)

2012. márc. 31. 06:57
 32/37 anonim ***** válasza:

30-as válaszoló vagyok.

Akkor lehet neked nem sokára tényleg kiderül :)Kiváncsian várom, hogy mit mondanak neked az ultrahangon, várom majd, hogy jelentkezz! :) Egyébként én is 3.-án megyek ultrahangra, a 12 hetes ultrahangra, és remélem, hogy minden rendben lesz!!! :)

2012. márc. 31. 14:36
 33/37 anonim ***** válasza:
Szia, ismét 30-as vagyok, várom ám, hogy jelentkezz!!! :) Kiváncsi vagyok mi volt az ultrahangon, mit mondtak? :)
2012. ápr. 3. 13:59
 34/37 anonim ***** válasza:

27-es válaszoló vagyok, na kiderült a neme?

Nekem tegnap megmutatta a nuniját XD

2 gyerekes 18 hetes kismama

2012. ápr. 3. 15:54
 35/37 A kérdező kommentje:

Ezúton köszönöm mindenkinek aki írt a kérdésemre!!!!!!!!!!

MA volt a 18 hetes uh, láttunk egyértelműen : FIÚ !

2012. ápr. 3. 19:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Szia, ismét 30-as vagyok, örülök, hogy megmutatta magát, ha nem is kislány, de persze gondolom igy is nagyon várjátok, és igazi királynő leszel a kis "pasijaid" között :))) ( jah, és akkor ennyire nem megbizható a kinai naptár...)
2012. ápr. 4. 17:31
 37/37 A kérdező kommentje:

Jaj! Én nagyon boldog vagyok,csináltunk 4D-t ,olyan kis helyes pofija van...egyből beleszerettem!

Érdekes,a lány mizéria körülöttem szépen elcsendesedett..és valóban ,nagyon várom :-)

2012. ápr. 5. 05:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!