Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorégés, étvágytalanság,...

Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )

Figyelt kérdés
Olvasgattam a fórumokban a különböző és azonos nemű babáknál , az áldott állapot kit mennyire visel meg,kinél milyenek a tünetek.Van 2 fiam velük sem volt különösebb panaszom...attól még lehet lányzónk ,hogy hasonlóan érzem magam mint a fiúknál?
2011. dec. 26. 06:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Hát, a tesztelés napján (kimaradt menstruáció után 2 nappal) visszaöklendeztem egy almát, a párom már akkor reggel mondta, hogy tuti baba, de csak délután teszteltem. Tényleg az volt! :) Onnantól egyre erősödött az undor mindenfélétől. Amikor a kívánós rész jött, az nekem már a 14. hét volt, addig ugyanis abszolút semmit nem akartam megenni, aztán utána szép lassan elkezdtem ezt-azt nagyon kívánni. :) A savanyú káposzta tart most is, meg múlt héten a hideg tej is becsatlakozott :)))
2011. dec. 26. 19:26
 12/37 A kérdező kommentje:
Az előbb én is tejet ittam, 10 éve nem iszok már...és enyhítette a tüneteim...most kissé jobb így...Köszi ,hogy írtál...még jelentkezek!
2011. dec. 26. 20:16
 13/37 A kérdező kommentje:

Ma is 3-kor kipattantak a szemeim...nem hiszem el ! ilyen van? Tegnap késő este érdekes módon szűntek a tüneteim,nagyon erős gyomorégés alábbhagyott, émelygés is csökkent,vaníliás tejberizst ettem és a melleim sem brutál fájnak ,mint előtte napokon.Milyen furcsa... most reggel joghurtos bevonatú édes műzlicsokit rágcsálok,tegnap meg 1 falat se ment le a torkomon... Ezt a másik terhességemnél ,hogy hirtelen elmúlnak a tünetek, nem tapasztaltam.Aztán lehet holnap meg kezdődik újra?!!

Ma csinálok újabb tesztet...később írok

2011. dec. 27. 05:37
 14/37 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? :)
2011. dec. 27. 08:13
 15/37 A kérdező kommentje:
Hát én 2-3 hetesnek gondolom...de a doki a mensi első napját számítja,akkor 5.hét vagy 6??..beírtam néhány kalkulátorba,így írták ki. De teljesen ki vagyok fordulva, eddig álmatlan,most álmos, émelygős, ma pl. nem , ettem is vaníliás pudingot...hm?! tegnap sírós ideges, fejfájás,ma nyugis...
2011. dec. 27. 08:53
 16/37 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen most ne gondolkozz, engedd el magad, és élvezd, hogy jön a harmadik picur! :)

A tüneteknek nincs is jelentőségük igazából, ezért ne is törd a fejed rajta! ;))

2011. dec. 27. 09:05
 17/37 A kérdező kommentje:

Igazad van...próbálok a fiaimmal játszani,közben jönnek a napi teendői!

Köszi, hogy írtál.... :-)

2011. dec. 27. 10:02
 18/37 anonim ***** válasza:
VAn már pozi teszt??
2011. dec. 27. 10:04
 19/37 A kérdező kommentje:

Egy halovány második csík, azt hiszem másikat kell vennem...megyek pont a Dm-be.. :-)

Majd jelzek...

2011. dec. 27. 10:10
 20/37 anonim ***** válasza:
Drukkolok, írj majd! :)
2011. dec. 27. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!