Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )

Ma is 3-kor kipattantak a szemeim...nem hiszem el ! ilyen van? Tegnap késő este érdekes módon szűntek a tüneteim,nagyon erős gyomorégés alábbhagyott, émelygés is csökkent,vaníliás tejberizst ettem és a melleim sem brutál fájnak ,mint előtte napokon.Milyen furcsa... most reggel joghurtos bevonatú édes műzlicsokit rágcsálok,tegnap meg 1 falat se ment le a torkomon... Ezt a másik terhességemnél ,hogy hirtelen elmúlnak a tünetek, nem tapasztaltam.Aztán lehet holnap meg kezdődik újra?!!
Ma csinálok újabb tesztet...később írok

Szerintem ezen most ne gondolkozz, engedd el magad, és élvezd, hogy jön a harmadik picur! :)
A tüneteknek nincs is jelentőségük igazából, ezért ne is törd a fejed rajta! ;))
Igazad van...próbálok a fiaimmal játszani,közben jönnek a napi teendői!
Köszi, hogy írtál.... :-)
Egy halovány második csík, azt hiszem másikat kell vennem...megyek pont a Dm-be.. :-)
Majd jelzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!