Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorégés, étvágytalanság,...

Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )

Figyelt kérdés
Olvasgattam a fórumokban a különböző és azonos nemű babáknál , az áldott állapot kit mennyire visel meg,kinél milyenek a tünetek.Van 2 fiam velük sem volt különösebb panaszom...attól még lehet lányzónk ,hogy hasonlóan érzem magam mint a fiúknál?
2011. dec. 26. 06:41
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

+++++++++++ a tesztem....huh! Azért izgulok,kezd tudatosulni úgy néz ki, hamarosan 3 babóka anyukája leszek....!

A tüneteim elmúltak...nincs gyomorégés,sem hányinger...minimális kaja undor,de azért lenyomtam pár falatot....

Köszönöm a kommentelőknek,akik írtak nekem...annyit még kérdeznék, tőletek....ennyi volt a tünet? lányos anyukák nálatok is?

Köszi :-)

2011. dec. 27. 13:36
 22/37 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem visszajön majd! Nekem 8 hetesen elmúlt, 9 hetesen visszajött, 11.-ig erősödött, 13-on elmúlt, 16-on visszajött, és most már a 18. hét óta semmi, mintha elvágták volna. Abszolút ingadozhat, ne aggódj, vagy az is lehet, hogy nálad semmi nem lesz. Mindenki más! Gratulálok :)))

9,11,20. voltam én :)

2011. dec. 27. 13:41
 23/37 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ,hogy írtál...akkor maradok nyugiba, élvezem a tünetnélküliséget... :-)
2011. dec. 27. 15:00
 24/37 anonim ***** válasza:
Első lány lett egyáltalán nem voltam rosszul, kétszer hánytam, az egyik a reggeli kakaó után autóba ültünk és olyanok voltak az út viszonyok hogy nem bírta a gyomrom, de lehet hogy ez terhesség nélkül is megtörtént volna. Nagyon jókat ettem akkor és híztam 20kg igaz nem látszott mert eleve sovány voltam. Most másodikat várjuk, még nem tudni a nemét, de állandóan émelygek, alig bírok enni pár falatot, mindig álmos vagyok de eszméletlen rosszul alszom, azt mondják azért mert fiam lesz... hm kiváncsian várjuk :D.
2012. márc. 14. 18:51
 25/37 A kérdező kommentje:

Én is rosszul alszom, és nekem is mondták :-)

Én kb. 2 hét, megyek uh-ra, lehet kiderül...

2012. márc. 15. 09:26
 26/37 anonim ***** válasza:
Ezekkel a tünetekkel,jelenleg fiam lesz :)) Hogy Neked mi azt nem tudhatom,de remélem az amit szeretnétek! :)
2012. márc. 29. 07:47
 27/37 anonim ***** válasza:
Voltál uh-n? Tudjátok már a nemét?
2012. márc. 29. 07:53
 28/37 anonim ***** válasza:
jah,azt lefelejtettem hogy 25 hetes km vagyok :) Igen,tudjuk, mutatta is a doki a fütyijét az UH-on :D
2012. márc. 29. 08:44
 29/37 A kérdező kommentje:
Gratula Kleopátra...én Április 3-án megyek uh-ra, akkor ha mutatja magát, már is tudjuk a babuci nemét....megírom :-)
2012. márc. 30. 06:46
 30/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt találtam: [link] :)))

Első terhességemnél nem volt hányingerem, mindent kivántam, mondhatni, amikor ettem, akkor habzsoltam az ételt. :) Most második babámat várom, még nem tudom a nemét, 11+5 hetes vagyok, viszont a terhesség kezdetén, ha jól laktam, akkor hányingerem volt, ha éhes voltam, akkor szintén hánIngerem volt, volt olyan is, hoyg csak ránéztem az ételre, és máris hányingerem volt, ami talán mostanra már javult, de egyáltalán nem vagyok kivánós.

A kinai fogamzásnaptárt próbáltad? :) Nekem az elsőnél kisfiú jött ki, és az is lett, most is kisfiút mutat :), de pont tegnap próbáltuk unokatesőmmal, neki kisfia van, és a naptár kislányt jósolt, úgyhogy persze ez se 100 %-os :) Azért, ha gondolod a kiváncsiság kedvéért próbáld ki :)

2012. márc. 30. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!