Gyomorégés, étvágytalanság, álmatlanság fiús vagy lányos tünet inkább? Nem hányok. (kb. pár hetes terhességem van, de tudom ovu után 1 nappal voltunk együtt, ilyenkor fiút mondanak összejöhet. )
+++++++++++ a tesztem....huh! Azért izgulok,kezd tudatosulni úgy néz ki, hamarosan 3 babóka anyukája leszek....!
A tüneteim elmúltak...nincs gyomorégés,sem hányinger...minimális kaja undor,de azért lenyomtam pár falatot....
Köszönöm a kommentelőknek,akik írtak nekem...annyit még kérdeznék, tőletek....ennyi volt a tünet? lányos anyukák nálatok is?
Köszi :-)
Szerintem visszajön majd! Nekem 8 hetesen elmúlt, 9 hetesen visszajött, 11.-ig erősödött, 13-on elmúlt, 16-on visszajött, és most már a 18. hét óta semmi, mintha elvágták volna. Abszolút ingadozhat, ne aggódj, vagy az is lehet, hogy nálad semmi nem lesz. Mindenki más! Gratulálok :)))
9,11,20. voltam én :)
Én is rosszul alszom, és nekem is mondták :-)
Én kb. 2 hét, megyek uh-ra, lehet kiderül...
Szia!
Ezt találtam: [link] :)))
Első terhességemnél nem volt hányingerem, mindent kivántam, mondhatni, amikor ettem, akkor habzsoltam az ételt. :) Most második babámat várom, még nem tudom a nemét, 11+5 hetes vagyok, viszont a terhesség kezdetén, ha jól laktam, akkor hányingerem volt, ha éhes voltam, akkor szintén hánIngerem volt, volt olyan is, hoyg csak ránéztem az ételre, és máris hányingerem volt, ami talán mostanra már javult, de egyáltalán nem vagyok kivánós.
A kinai fogamzásnaptárt próbáltad? :) Nekem az elsőnél kisfiú jött ki, és az is lett, most is kisfiút mutat :), de pont tegnap próbáltuk unokatesőmmal, neki kisfia van, és a naptár kislányt jósolt, úgyhogy persze ez se 100 %-os :) Azért, ha gondolod a kiváncsiság kedvéért próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!