Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok, hasmenésem...

7 hetes vagyok, hasmenésem van,1kg-ot fogytam. Émelygés, étvágytalanság, álmatlanság. Természetes ez? Nem gond?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne agodj semmi gond!!!!pl:én már 21hetes vagyok 5kg hiztam nemsok!!!van aki fogy az elején !!hála az égnekem se 1 szédülés se 1 hányinger!!!!!nem vagyok kivános!!anyit eszek ami jolesek!!!!boldog babavárást és gratulálok!!!
2009. szept. 29. 09:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességemet én is úgy kezdtem, hogy 2 kilót fogytam. Nagyon sokat hánytam, egész nap, nem bírtam enni sem. De aztán ez elmúlt mikor betöltöttem a 3. hónapot. A lényeg, hogy a védőnőd figyeljen rád, mert ha túlságosan sokat fogynál akkor van baj. De remélem nem lesz:)

Kitartás, majd jobb lesz!

2009. szept. 29. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:

az 1.terhességemmel semmi tünetem nem volt,most alig vagyok 6hetes,de már 3kilót fogytam.igaz nem látszik...egyszerűen az émelygés miatt nem kívánom a kaját.ma voltam a fiammal a védőnőnél,azt mondta azért fogyok,mert ideges vagyok.pedig egy két alkalmat leszámítva abszolút nyugodtnak érzem magam.igaz szinte egy perc megállásom sincs a 11hónapos fiam mellett :-)

az émelygés,hányingerre B6 vitamint javasolnak.És többször keveset egyél,igyál,hogy nem száradjatok ki.de ne aggódj,pár hét és megszűnnek ezek a tünetek :-)

2009. szept. 29. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó mensi alapján 6+5 hetes vagyok, a baba pedig 5-6 hét között van a későbbi peteérés miatt. Én 4 kilót fogytam, alig bírok enni, pedig nincs hányingerem. A kiinduló súlyom 80 kg volt, tehát van honnan ennie a babának. Ne aggódj.
2009. szept. 29. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:

normális! én a 12. hétig 3 kg.-t fogytam, pedig nem is hánytam. És az émelygéssel, étvágytalansággal, álmatlansággal sincs semmi baj. Majd kinövöd :o)

23 hetes kismami

2009. szept. 29. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, jó tudni, hogy mások is vannak ezzel ugyanígy. Boldog babavárást mindenkinek!
2009. szept. 29. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!