7 hetes vagyok, hasmenésem van,1kg-ot fogytam. Émelygés, étvágytalanság, álmatlanság. Természetes ez? Nem gond?
Az első terhességemet én is úgy kezdtem, hogy 2 kilót fogytam. Nagyon sokat hánytam, egész nap, nem bírtam enni sem. De aztán ez elmúlt mikor betöltöttem a 3. hónapot. A lényeg, hogy a védőnőd figyeljen rád, mert ha túlságosan sokat fogynál akkor van baj. De remélem nem lesz:)
Kitartás, majd jobb lesz!
az 1.terhességemmel semmi tünetem nem volt,most alig vagyok 6hetes,de már 3kilót fogytam.igaz nem látszik...egyszerűen az émelygés miatt nem kívánom a kaját.ma voltam a fiammal a védőnőnél,azt mondta azért fogyok,mert ideges vagyok.pedig egy két alkalmat leszámítva abszolút nyugodtnak érzem magam.igaz szinte egy perc megállásom sincs a 11hónapos fiam mellett :-)
az émelygés,hányingerre B6 vitamint javasolnak.És többször keveset egyél,igyál,hogy nem száradjatok ki.de ne aggódj,pár hét és megszűnnek ezek a tünetek :-)
normális! én a 12. hétig 3 kg.-t fogytam, pedig nem is hánytam. És az émelygéssel, étvágytalansággal, álmatlansággal sincs semmi baj. Majd kinövöd :o)
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!