Mi segít étvágytalanság ellen?
Szia!
Nekem anno a Béres csepp segített, igaz akkor nem voltam pocakos.
Azt nem tudom, hogy kismamáknak lehet-e szedni, de ha igen akkor mindenképpen ajánlom!
3-4 nap szedése után, reggel első utam a hűtőhöz vezetett.
Nekem használt, de tényleg kérdezz rá a nőgyógyásznál, védőnőnél.
Én is szedem a terhes vitamint, ennek ellenére mégsem nagyon megy az evés. Eddig már kb. 5 kg-ot fogytam :-(
Boldog babavárást!
15:54-es
Először én is fogytam. Nem kivántam mást csak gyümölcsöt és tejterméket. Ha ettem nagyon keveset, mindig mondták, hogy egyek kettőnk helyett. De egyszerűen nem ment. Sogórnőm szintén terhes és azt hiszi, hogy diétázok, mert ő 30 kg-ot hizott. Nem hiszi el, hogy én nem tudok sokat enni. Mindig piszkál, hogy így baja lesz a picinek, nem fejlődik. Mégis 4 kg körüli lesz. Inkább egyél keveset többször.
Előző vagyok
Nekem a gyengém a túró. Ennyi túrót életemben összesen nem ettem mint most a terhesség alatt. És milyen nemű lesz a baba? Nagyon főtt ételt nem is tudtam enni, mert az illatoktól is rosszul voltam.
Kislány lesz :-)
De azért csak tudtál enni, ha 7kg-ot híztál. Vagy ez a baba meg a velejárók? És meddig nem tudtál normálisan enni. Én eszegetek azért főtt ételt, de mindent tudok megenni, mert vagy savas, vagy pedig olyan nehezen emésztem meg, hogy csak kínlódok utána. Emiatt eszek könnyűeket, amik ugyebár nem nagyon laktatnak. És neked fiú lesz vagy kislány? Mikorra vagy kiírva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!