Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi segít étvágytalanság ellen?

Mi segít étvágytalanság ellen?

Figyelt kérdés
Én már teljesen kivagyok, nem kívánok semmit, csak azért eszek, hogy legyen bennem valami, de abból sem sokat. Mit csináljak már, segítsetek, el vagyok keseredve. 21hkm.
2011. máj. 24. 12:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kislány lesz az enyém is. Mostanában talán jobban tudok enni, de így is kevesebbet mint azelőtt. Frissen csavart citromlevet próbáld ki evés után. Nekem ez bevált. Emésztést elősegítő és a gyomorsavra is nagyon jó. Június 12-re vagyok kiírva.
2011. máj. 25. 09:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kislányhoz :-)

Frissen facsart citrom? És abból mennyit vagy hogy? Vízbe rakjam bele vagy csak úgy igyam meg? Nem lesz az savas? Mert én egyébként is savas vagyok. Bár azt hallottam valahol, hogy a savat pont a savval lehet közömbösíteni.

2011. máj. 25. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Két evőkanállal szoktam, de nekem csak esténként kell.

[link]

2011. máj. 25. 11:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Elolvastam, köszi a linket. Ki fogom próbálni.
2011. máj. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!