Álmatlanság. Elalszom rendesen este 10-kor, éjjel 2-kor felébredek, és nem tudok visszaaludni sehogy sem. Masnak is volt ilyen?
Üdvözöllek a klubban:)
Én kilenc hónapig így csináltam, semmi sem segített, és olyan, de olyan jó volt, a szülés utáni első éjszaka, én még olyan édesen sosem aludtam:)
Remélem, h azért neked hamarabb megoldódik:)
nálam is igy mukodott, foleg az elején, már jobbára 9kor elnyomott az álom aztán rendszeresen 2 és 3 ora kozott felébredtem, és csak olyan 6 ora elott tudta vissza aludni, de bezzeg délután volt hogy 3x is elaludtam, ugy elnyomott az álom, ebéd után már csukodtak a szemeim, már jobb, nálad is jobb lesz.
13 heteske
Szia.Nekem kb a 30. hétben kezdődőtt hogy éjjel fél 3 és fél 4 között felkelek eszek és nem tudok utána aludni .-.
37hkm
Nekem csak akkor van ilyen problémám, ha nagyon meleg van. Amúgy egész nap megyek, mint a veszett egér, pont azért, hogy normálisan tudjak aludni éjszaka, elfáradtan. És sikerül is szerencsére, maximum akkor kelek fel (normális időjárási körülmények között), ha pisilni kell. Utána visszaalszok.
33hkm
Köszi csajok, nálam az a baj, hogy van egy 15 hós pici fiam, aki kel reggel fél 7-kor, így ha nem tudok visszaaludni akkor már 7-kor vagy 8-kor sem tudok lepihenni, mert Ő gondoskodik Róla.Ma azért jobb volt az éjszakám ,csak kb.:fél óra volt amíg forgolódtam.
Remélem tényleg javulni fog, mert a szülésre így nem marad egy fikarsznyi erőm sem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!