Lehetséges hogy a terhesség második felétől csökken az alvásidő? Mert én rendszeresen hajnalba megébredek és nem tudok visszaaludni. Ez nagyon idegesítő.
Én sem bírok aludni rendesen, már hetek óta, felébredek 3-4 körül, aztán 6-7 körül is. De ebédután általában alszom 1-1,5 órát.
25 hetes
Nekem is ez a bajom. A 3. babámat várom és minddel ugyan ez volt. Nagyon idegesítő tud lenni! Általában én hajnali 1-3 között ébredek fel, szinte bármire.Aztán 1,5-2 óra mire újra el tudok aludni. Utánna persze kelnem kell fél7-kor mert a fiukat várja az ovi.Persze az éjszakai virrasztástól, meg egésznap fáradt meg ingerült vagyok.Ez hetente legalább 4* igy van.
Bezzeg mikor már kint lesz a kicsi akkor meg majd tudnék aludni,de akkor már nem lehet mert hajnalban kelni kell hozzá.
24+5km
Szia!
Én is minden éjjel felébredek többször is, főleg azért mert ki kell mennem pipilni, aztán simán visszaalszom, viszont rengeteget forgolódok, mert nagyon hamar elfárad a forgóm.
32 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!