Ma vagyok 15 hetes, pár napja minden hajnalban 3 óra felé, felébredek, és egyszerüen nem tudok visszaaludni, ez is lehet egy terhességi tünet? Más is van igy ezzel? Esetleg van valakinek valami ötlete, praktikája amivel vissza tudnék aludni?
Erre nincsen praktika.Lesz rosszabb is.
Van,hogy 1-2 órát nem alszom.Elkezd mozogni a pocaklakó is,eljárja a csárdást,aztán aludj..... :)
A lányommal talán rosszabb volt,mint most a fiammal....
22 hós,24 hetes.
Nekem kicsit később volt ilyen 'gondom', én úgy gondoltam, hogy a picim kezd el mocorogni és ez tudat alatt felébresztett mivel még konkrétan nem éreztem Őt. Aztán pár hét múlva elmúlt, bár mostanában is felébredek de könnyebben vissza is alszom, nem csinál nagy ramazurit.
28 hetes kismama
nekem kicsit később kezdődött, de detto. Hajnal 3-kor felekelek mint aki kialudta magát. Eleinte kiültem a gép elé, de akkor 2 órát fent voltam. Most már nem kelek ki az ágyból és 1 óra múlva vissza tudok aludni. Igyál egy forró kakaót, nekem bejött.
39km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!