Ciklus elején voltunk együtt, ma vagyok a 15. napon, de a teszt negatív. Olvastam, hogy a ciklus eleji babát volt, aki csak mensi elm után tudta teszttel kimutatni. Hallottatok ilyet?
Hát egy normális ciklusnál elég ritka,hogy a 6. napon legyen ovu.
De ha mégis,akkor onnantól számítva 14. nap körül már mutatnia kellene a tesztnek!
Kedves Válaszolók!
Szeretném, ha le tudnánk zárni a kérdést, mert olyan sok másik van, ahol nem derült ki, hogy mi lett az eredmény. A sok teszt negatív lett, elmentem vérvételre. HCG szintem 2 alatt maradt, elvileg ez a 21. napon volt, ekkor lehetett a baba 15 napos. Épp aznap, amikor közölték velem az eredményt, már reggel óta mensis fájdalmaim voltak, a ciklusom 24. napján. (28-30 napos ciklusaim vannak) A kora esti barnázást másnap tűzpiros, híg vér követte, nagy görcsökkel. A 26. napon távozott a szervezetemből egy tépett szövetdarab. Korai vetéléssel ért véget a történet, de kár lenne emiatt elszomorodni. Akik próbálkoznak, azoknak sok sikert kívánok! :)
Szia!
NÉn is hasonlóra gyanakszom, Ciklus 3-dik napján voltunk együtt, egész idő alatt fájt a mellem mint még soha, 29-dik napra barnás folyás jött, 2 napra elmult, de olyan hasfájás tört rám mint még soha, majd másnap reggel ömlött belőlem a vér, óránként cseréltem tampont, végül 3 nap múlva darabkák jöttek ki belőlem, szerintem nekem is spontán vetélésem volt, most bizakodom, megint ciklus elején voltunk együtt, most a hasam fáj azóta meg puffadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!