Anyukák, leendő anyukák aki nem tudtak együtt lenni terhesség alatt a párjukkal (veszélyeztetett, libidó csökkenés, vagy csak mert féltették a babájukat ) nem féltetek, hogy megcsal vagy elhagy a párotok?
Egy normális,férj,apa,ilyet nem csinál,hogy elhagy,megcsal!
Az ilyen férfiak komolytalanok,aki igazán szeret és család centrikus,annak ilyenek nem jutnak eszébe és megértőek.
Nekem konkrétan a legelejétől libidó csökkenésem volt (a hátam közepére se kívántam a sexet),mégis túléltük azt a 9 hónapot + a 4 hetet,mert utána már a régi önmagam voltam :D
Szia!
Abszolúte megértelek. Nálunk is hasonló a helyzet. Volt már egy vetélésem, ennél a terhességnél meg barnázás az elején meg egy bevérzett hematóma a 9. héten. Azt mondta a doki a 12. héten, hogy lehet szexelni, ha nincs gond. Gond az szerencsére nincs, csak bátorságom nincs. Félek, hogy lesz valami baj. Viszont, ekkor megfogadtam, hogy a 16. hétig várok - mert nem szeretném, ha emiatt elhidegülnénk egymástól, hiába megértő a párom, a szex nagyon is fontos, és kívánom is - Ma vagyok 16+1 hetes, úgyhogy este rávetem magam a páromra.
Valami pózt tudtok ajánlani?
Kedves Kérdező Te most hány hetes vagy?
Szerintem emiatt nem kell aggódnod! Egy valamire való apuka jelölt ilyenen nem akad ki!ezt neked kell tudnod,hisz te ismered a párodat,de ha segít,és a babát is szeretné,és várja,akkor noem kell ezen izgulnod! Persze az fontos azért,hogy segíts rajta más módon!
Holnap kezdem a 32. hetet!mióta megtudtuk,h babánk lesz, 2x szeretkeztünk,de végig attól félt a párom,h a babának baja ne legyen!
Azóta nem kísérleteztünk!most pedig már nem is lehetne,mert a 29. héttől nyitva van a külső méhszájam!
Az a fontos,h azért ne hanyagold el! Ne érezze,h a baba miatt háttérbe került!kedveskedj neki,kényesztesd, és hidd el, eszébe sem fog jutni,h megcsaljon!Boldog babavárást! :)
Hát, ha egy férj emiatt megcsalja a feleségét, attól szerintem jobb is megszabadulni. Az ilyen nem nőtt fel az apasághoz, ennyi.
Mi sem vittük túlzásba a dolgot terhesen, nekem is volt már egy vetélésem, így nagyon féltettük a babát. Én más módon sem "könnyítettem rajta". Szerintünk az ilyesmi nem egyoldalú dolog, mert ennyi erővel egyedül is csinálhatná. Ki lehet bírni azt a pár hónapot.
"ha ennyit nem bir ki a magzat, akkor nem eleg eros az elethez"
Ez azért nem egészen így működik... Általában azért szokták eltiltani a nőket a szextől, mert az ő méhszájuk nem elég erős, és így kinyílhat, ami vetéléshez vagy koraszüléshez vezethet, a baba életerősségének semmi köze ehhez.
Nem hiszem, hogy törvényszerű dolog amiatt elhidegülni, mert néhány hónapig átmenetileg meg kell tartóztatnunk magunkat egy közös cél érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!