Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt puffadás...

Terhesség alatt puffadás nektek is volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Terhesség végefelé vagyok és nagyon puffadok, már azt hittem gyümölcs, zöldség, de végülis mindegy mert akkor is puffadok. Vicces, meg kínos, de nem tudok mit tenni vele, egyszerűen jönnek a szelek és nem feltétlenül rózsa illatúak. :)

Volt másnak is? Mit tett ellene? Gondoltam az espumisamra, de naponta szedjem még hetekig?

2012. máj. 19. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel mindenki kűzd a terhesség vége felé, csak nem mindenki vallja be:o) Nyugodtan szedd az Espumisant, lehet tartósan szedni, mert nem bomlik le, csak a gázbuborékokat vonzza magához, aztán ahogy lenyelted, úgy távozik is belőled. Én a második terhességem felénél járok és sajnos az elejétől kezdve szinte mindentől puffadok. Szedem is az Espumisant, és nagyon jó, csak ajánlani tudom!
2012. máj. 19. 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát igen, kínos téma. Akárhogy is, de a baba csak nyomja a beleket, meg átalakulnak a dolgok odabent.

Mondjuk inkább székrekedéses problémák a köztudottak, nekem azzal nincs gondom :)

2012. máj. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!