5 hetes terhesen már látszik a poci?
5 hetes babás vagyok, és olyan mintha bele lennék egész nap lakva! :) Nem tudom, hogy ezt hívják puffadásnak? Nekem sosem volt ilyen, és most még behúzni sem tudom.
Az egész pocakom, de inkább fent a gyomromnál sokkal nagyobb, mint eddig volt. Az utóbbi pár napban főleg nagyon látszik. Pár nap alatt teljesen eltűnt a derekam, és látszik egy kis poci. Ma voltunk rokonoknál, és ők is mondták, egy szűk ruha volt rajtam, mert amúgy nagyon kis vékonyka vagyok. Ez már a baba miatt lenne? Hogy meg van duzzadva a méh? Vagy mitől látszik ennyire? Ne nevessetek ki, első baba, és nem gondoltam, hogy ilyen fog látszani akár az első három hónapban :))
:)))))
Ez puffadás. :) A méhed még igazából csak picivel nagyobb, mint alapállapotban, és bőven a szeméremcsontod mögött van, azaz nem is tapintható. Sok boldogságot!!! :))
38 hetes km
Köszönöm szépen a válaszokat! :)))
Akkor még bő 2-3 hónap mire valami is látszani fog. Várom már nagyon :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!